» » » » Шини з Європи, що були у використанні: де дешево купити в Україні
17:03 Неділя 0 1 466
17:03, Неділя, 25 вересня 2022

Шини з Європи, що були у використанні: де дешево купити в Україні

Європейські водії дуже дисципліновані та відповідально дотримуються усіх норм безпеки на дорозі, оскільки штрафи з порушення у ЄС доволі високі. Приміром, у деяких країнах діє правило, що гуму треба міняти під час проходження техогляду, незалежно від її стану та висоти протектора. Крім того, до категорії непридатних до подальшого використання прирівнюють колеса з протектором заввишки 4-6 мм (залежно від країни). В Україні ж «лисою» вважають автогуму з остаточним протектором 1,6 мм. Таким чином, шини, що у Європі вже не дозволяється використовувати, в Україні можуть відходити як мінімум ще два сезони. Звісно, така гума коштує набагато дешевше, ніж новий комплект.

Купити б/в гуму з Європи на авто у Києві

 

В сучасних умовах, коли доходи громадян помітно впали, новий комплект нових зимових покришок — це відчутні витрати для пересічного автовласника. На щастя сьогодні кожен має змогу купити якісні шини бу, що їх було привезено з Європи. Таку послугу водіям пропонує інтернет-магазин «Євроколесо». Його головний склад знаходиться у Києві. Тут також є й власний шиномонтаж, де покупцям запропонують встановлення придбаної автогуми. Якщо ж мешкаєте в інших областях України, придбати б/в гуму можна з доставленням до будь-якого населеного пункту протягом однієї-трьох діб.

 

Купити якісні шини бу

 

Чому купувати автогуму з Європи, що була у використанні, вигідно:

 

  • спеціалісти компанії уважно перевіряють кожне колесо на наявність дефектів і пошкоджень, що можуть вплинути на безпеку Ваших поїздок;
  • Ви купуєте за доступними цінами майже нові шини будь-якого типу та розміру у гарному стані;
  • величезний вибір та простота пошуків потрібного типорозміру, зимової, літньої або всесезонної гуми;
  • сортування автошин за протектором та типом авто — комерційні, легкові, для позашляховиків;
  • продукція найвідоміших брендів, що мають попит у країнах Євросоюзу, — Michelin, Continental, Pirelli, Hankook тощо.

 

Шини з Європи, що були у використанні

 

Ціни ж дійсно вигідні й нижчі у порівнянні з новими шинами того ж виробника. У разі виникнення проблем з пошуком, Вам охоче допоможуть онлайн-консультанти та порекомендують оптимальні варіанти під Ваші потреби та фінансові спроможності.

 

Зимова гума б/в з Європи: чи безпечно купувати?

 

З наближенням морозів водіям треба «перевзуватися». У Європі діють досить суворі норми щодо безпеки руху взимку. Шиповану гуму там заборонено використовувати у містах та на шляхах загального користування, окрім північних регіонів Скандинавії. Якісна нова зимова гума коштуватиме від 200-300 у.о. У «Євроколесі» ж майже нові шини з достатньою висотою протектора можна знайти за ціною від 500-800 гривень за одиницю.

 

Якісна автогума б/в з Європи

 

Більше інформації шукайте на сайті інтернет-магазину https://eurokoleso.com.ua/.

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Автомобилисту / Фото 12:40 Неділя 0 1 169 Выбираем правильное освещение для автомобиля Освещение играет ключевую роль в обеспечении безопасности вождения и формировании стиля Вашего автомобиля. Правильный выбор лампочек является неотъемлемой частью этого процесса. Они должны соответствовать специфическим потребностям Вашего автомобиля и личным предпочтениям. К примеру, для безопасности в ночное время и в условиях плохой видимости идеально подойдут лампочки h3, которые часто используются в противотуманных фарах, обеспечивая яркий и фокусированный свет.