14:32 Четвер 0 1 361
14:32, Четвер, 18 липня 2024

Карта заправок для електромобілів в Україні

Розвиток будь-якої галузі залежить від розвитку інфраструктури. Що стосується електромобілів, то ключову роль в їх розповсюдженні відіграють саме загальнодоступні громадські зарядки. Їх кількість в Україні та загалом у світі зростає, і для зручності їх пошуку створюють спеціальні карти заправок для електромобілів.
Карта заправок для електромобілів в Україні

 

Для чого потрібна карта електрозаправок?

 

Карта заправок — це найбільш оптимальний інструмент для пошуку місць для заряджання електромобілів. Вона інформує власників електрокарів стосовно розміщення громадських зарядних станцій. Парковки торгових та розважальних центрів, супермаркетів, спортивних клубів; локації біля офісних центрів; популярні транспортні розв'язки, приватний сектор — найчастіше саме в цих місцях розташовані ЕЗС.

 

Наймасштабніший сервіс, який спеціалізується на зарядній інфраструктурі — це PlugShare. Окрім демонстрації поточних даних в онлайн режимі, він постійно оновлюється додатковою інформацією і показує нові станції.

 

Окрім PlugShare, багато мереж зарядних станцій України створюють свої мапи з більш розширеними можливостями. Наприклад, на карті зарядок для електромобілів UGV Chargers, доступна функція віддаленого доступу до зарядки для її бронювання.

 

Проте, не всі ресурси надають актуальну інформацію про стан зарядних станцій в Україні. Тому іноді власники електромобілів спираючись на отримані з неперевірених джерел дані, зіштовхуються з проблемами зарядки в дорозі. Довіряйте тільки перевіреним ресурсам, наприклад, карта https://energyup.com.ua/karta-zariadok/ надає достовірну інформацію в онлайн-режимі стосовно зарядок, які розміщуються в Києві, Одесі, Львові, Кропивницькому та інших містах України.

 

Зарядні станції для електромобілів на карті України

 

Що дає карта електрозаправок?

 

За допомогою мапи електрозаправок Ви зможете:

 

  • швидко знайти найближчу зарядну станцію;
  • побудувати маршрут до найближчого зарядного пункту;
  • побачити поточний статус станції — працює, зайнята, на техобслуговуванні;
  • дізнатися яка потужність станції, які є зарядні конектори, та ціну за кіловат електроенергії;
  • відмітки та відгуки користувачів, які раніше користувалися послугами певної зарядки.

 

Також, карту можна використовувати як навігаційний інструмент подорожі, та складати собі оптимальний план маршруту. Маючи в своєму розпорядженні мапу електрозаправок, водіям більше не потрібно перейматися де зарядити електрокар.

 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Автомобилисту 09:54 Понеділок 0 493 Як обміняти посвідчення водія на нове європейського зразка? Сервісні центри МВС видають посвідчення водія наближені до європейських зразків. Сучасне посвідчення водія у формі ID-картки має кілька ступенів захисту. Воно відображається в Дії та в Кабінеті водія.