» » » » Професійний звук — незамінний «інгредієнт» великої сцени
21:36 Середа 0 1 254
21:36, Середа, 14 лютого 2024
Музыка 1 254 0

Професійний звук — незамінний «інгредієнт» великої сцени

Посилити відтворення звука — це головна функція професійного звукового обладнання, без якого в сучасному світі не обійдеться жоден концертний зал, кінотеатр, студія чи сільський клуб. У своєму арсеналі його повинні мати й музичні гурти, виконавці, діджеї.

Широкий асортимент професійного звукового обладнання

 

Важливість професійного звуку на великій сцені

Сучасне звукове обладнання варто вибирати в залежності від очікуваного результату застосування. Умовно його поділяють на такі категорії:

 

  • концертне обладнання;
  • студійне обладнання;
  • акустика для дому;
  • обладнання для діджеїв;
  • мікрофони;
  • навушники.

 

Якщо Ви заплуталися в розмаїтті товарів, професійні консультанти магазину JAM завжди готові прийти на допомогу та підібрати оптимальний варіант.

 

Критерії вибору звукового обладнання

 

Коли йдеться про організацію концертів чи інших заходів, потрібно звернути увагу на деякі параметри звукового обладнання. Зокрема, важливо забезпечити можливість підключення та сумісність з уже наявними приладами. Водночас необхідно знати акустичні особливості зали, де використовуватиметься обладнання, та підібрати потужність і тип динаміків.

 

Особливої сили, глибини та динаміки звуку надає сабвуфер. Це один із найважливіших елементів, саме тому варто вибирати потужну модель.

 

Ще одним пристроєм, без якого не обійтися на концертах та знімальних майданчиках, є мікшерний пульт. Його використовують для обробки звука в режимі реального часу. Під час мікшування чи запису, коли особливо важливі якість та точність звучання, застосовують навушники. Якість звука в навушниках передусім залежить від правильності налаштування та експлуатації.

 

Важливим елементом будь-якої сцени є мікрофон. Аксесуари бувають різними в залежності від характеристик та поставлених завдань. Під час вибору професійного мікрофона необхідно врахувати тип підключення та напрямок зйомки.

 

Професійний звук — це цілий спектр обладнання різного рівня складності, від простих портативних акустичних систем для вечірок до великих професійних систем, задіяних на масштабних заходах.

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Музыка 11:58 Четвер 0 781 Музикантка з Кременчука стала лауреаткою Міжнародного фестивалю-конкурсу мистецтв «Квітка душа» Учениця Кременчуцької дитячої музичної школи № 1 Анастасія Коваленко стала лауреаткою двотурового Міжнародного багатожанрового фестивалю-конкурсу мистецтв «Квітка душа», в номінації «Академічний вокал» (м. Одеса).