» » » » Преміум-коробки для подарунків: якими вони мають бути
14:46 Четвер 0 2 545
14:46, Четвер, 6 липня 2023

Преміум-коробки для подарунків: якими вони мають бути

Щоб зробити презент по-справжньому ексклюзивним, треба подбати не лише про сам подарунок, але й про пакування для нього. Стильні та сучасні дизайнерські коробки – це майже пів справи під час підготовки до вручення подарунка. Компанія DP Ukraine виконує виготовлення коробок на замовлення преміум-класу, з якими будь-який презент стане ще більш жаданим та дорогим для отримувача. Пакування підходить для приватних та корпоративних подарунків, упаковки різноманітних товарів – від прикрас до кондитерських виробів та елітного алкоголю. Є можливість замовити брендування дизайнерського картону, з якого виготовляють коробки. Виготовлення пакування виконується при замовленні від 100 штук.
Коробки на замовлення преміальної якості - DP Ukraine

 

Коли потрібні дизайнерські коробки для подарунків

 

Для разових презентів значно простіше взяти звичайну коробку та оздобити її подарунковим папером. Але коли мова йде про маркетинг підприємства, що піклується про свій імідж, варто замислитися над замовленням дизайнерських коробок. У яких випадках варто виготовити пакування оптом:

 

  • Презентація продукції, яку треба вручити партнерам та контрагентам.
  • Торговельна упаковка для елітних товарів, що їх випускає компанія.
  • Вручення корпоративних презентів працівникам, клієнтам, партнерам.
  • Піднесення ексклюзивних подарунків оптовим замовникам для збереження лояльності.

 

Замовити коробки з логотипом преміум якості

 

Особливості подарункових преміум-коробок

 

Люксові коробки для подарунків відрізняються від звичайних своєю вишуканістю, елегантністю та розкішшю. Їхні особливості роблять вручення презента ще більш значущим:

 

  • Високоякісні матеріали. Розкішний вигляд і відчуття коробкам надає дизайнерський картон високої щільності.
  • Ексклюзивний, стильний та лаконічний дизайн. Пакування підійде для будь-якого приводу, а особливо для вручення подарунків працівникам і клієнтам. Коробку роблять особливою креативний дизайн, корпоративна символіка, самоклеючі стікери, які теж можна замовити у компанії DP Ukraine.
  • Внутрішнє оздоблення. Можна замовити спеціальні ложементи для подарунків, які вирізняються тендітністю.
  • Різноманітні варіанти відкриття. У компанії DP Ukraine можна замовити подарункові коробки з кришкою, варіанти типу «пенал» або «шкатулка». Моделі представлено у будь-яких розмірах.

 

Преміум-коробки для подарунків призначені для індивідуального брендингу, аби підкреслити унікальність презента та забезпечити додаткову рекламу.

 

 

Якщо важливо створити розкішне враження, обов’язково слід продумати спосіб вручення подарунка та замовити коробки преміум-класу. Так компанія показує, що поважає та цінує кожного клієнта або партнера.

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Упаковочные материалы 12:32 Середа 0 1 361 Мягкие контейнеры биг беги мешки – кому и зачем пригодятся? В сельском хозяйстве, строительстве, медицине, пищевой и химической промышленности нередко возникает необходимость надёжно упаковать для транспортировки сыпучие, гранулированные вещества и материалы больших объёмов. Для перевозки некоторых типов грузов не подходят пластиковые или металлические контейнеры, деревянные или картонные ящики и коробки. Отличной упаковкой для зерна, комбикормов, удобрений, круп, строительных смесей, песка, гранулированного пластика являются биг беги мешки. Это мягкие контейнеры, обладающие хорошей вместимостью и удобством погрузки/выгрузки.