17:19 Неділя 0 550
17:19, Неділя, 2 червня 2024

Виготовлення та друк картонних упаковок для будь-яких товарів з доставкою по Україні

Яскрава картонна коробка є затребуваним і багатофункціональним видом упаковки. Вона значно полегшує процес транспортування різноманітних товарів. До того ж, ефектно оформлена коробка привертає увагу споживачів і стимулює їх до покупки. Окрім привабливого зовнішнього вигляду, вона відзначається міцністю, надійністю та доступною вартістю. Переконатися в цьому Ви можете, звернувшись до типографії «Успіх Принт», яка спеціалізується на виготовленні та друку картонної упаковки з яскравим дизайном для різноманітної продукції.

Ми використовуємо не лише новітнє поліграфічне обладнання, а й якісні фарби, завдяки яким на поверхню упаковки з 100% екологічного картону наноситься логотип, слоган або зображення відповідно до побажань замовника. Високий рівень деталізації зображення та насиченість кольорової гами досягається завдяки застосуванню перевірених методів друку:

 

  • Флексографія.
  • Каширування.
  • Шовкографія.
  • Цифровий друк.

 

Переваги картонних упаковок з друком

 

Крім екологічності, виготовлені нами картонні коробки у стандартному виконанні або в ексклюзивному дизайні з післядрукарською обробкою мають ряд переваг:

 

  • Висока міцність і стійкість до стирання.
  • Здатність витримувати контакт з вологою, УФ-променями, низькими та високими температурами, жирами, що особливо важливо для упаковки харчових продуктів.
  • Великий вибір форм і розмірів, адаптованих під певний вид товарів.

 

Також ми надаємо поліграфічні послуги в індивідуальному порядку, виконуючи ексклюзивні та нестандартні замовлення. Кваліфіковані дизайнери готові допомогти в розробці макета з урахуванням побажань клієнта. Ціна на виробництво та друк картонних упаковок, будь то для фаст-фуду, канцелярських товарів, косметики чи медичних препаратів, приємно здивує своєю доступністю. Вартість формується з урахуванням таких факторів:

 

  • Тираж.
  • Технологія друку.
  • Необхідність залучення експертів з дизайну.
  • Терміни виконання проекту.
  • Додаткова декоративно-захисна обробка.

 

Консультативна підтримка

 

Побоюєтесь, що не зможете обрати потрібну послугу або правильно оформити замовлення? Наші компетентні консультанти завжди готові допомогти. Вони нададуть поради, допоможуть з вибором формату упаковки та способу друку, розкажуть про варіанти оплати і терміни доставки готової продукції.

 

Типографія «Успіх Принт» — надійність, перевірена часом. Це підтверджують численні позитивні відгуки клієнтів, які обирають нас як постійного партнера з бездоганною репутацією.

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Упаковочные материалы 20:54 Четвер 0 888 Поліетиленові пакети — сучасний тип упаковки Це дуже якісний варіант упаковки, в якому є міцність, надійність та вигідна ціна. Саме тому поліетиленові пакети дуже популярні. Їх можна придбати в різноманітних місцях, але кращим варіантом стане інтернет-магазин надійного пакування.