» » » » Друк блокнотів від PrintMarket: стильний корпоративний подарунок з логотипом
15:54 Неділя 0 2 393
15:54, Неділя, 20 листопада 2022

Друк блокнотів від PrintMarket: стильний корпоративний подарунок з логотипом

Попри війну та пов'язані із нею складності, українці продовжують повноцінне життя та працю на благо України. Вже незабаром розпочнеться сезон різдвяних та новорічних свят. А це означає, що прийшла пора для привітань бізнес-партнерів. Зазвичай компанії обмінюються різноманітними подарунками. У будь-якому офісі складно обійтися без канцелярського приладдя та блокнотів. Останні є обов'язковою річчю на робочому столі чи у портфелі ділової людини. Гарна ідея для корпоративного подарунка — замовити друк блокнотів з логотипами або іншими оригінальними зображеннями. Таку послугу усім охочим надає друкарня «Принт Маркет» у Києві. Нині найбільший попит мають блокноти на пружині формату А4-А6. Ними зручно користуватися й можна записувати усю важливу інформацію.

Блокнот з логотипом як реклама Вашого бізнесу

 

Кожен менеджер чи простий робітник на виробництві повинен запам'ятовувати багато інформації протягом доби. Звісно, користуватися смартфоном або планшетом для нотаток дуже зручно. Але більшість надає перевагу традиційним зошитам, щоденникам та блокнотам. Тут можна легко виправляти нотатки, додавати записи, показувати їх іншим людям тощо. Тому це дійсно корисна річ будь-де.

 

Друк блокнотів з логотипом

Якщо ж на обкладинку або на кожній сторінці нанесено невеличкий логотип з назвою Вашої компанії, це великий плюс для вдалого просування власного бренду:

 

  • отримувачі подарунка обов'язково цінуватимуть Вашу турботу;
  • логотип перед очима — це додатковий привід замовити ті чи інші послуги саме у Вас, а не у конкурентів;
  • створення позитивного іміджу;
  • такий вид реклами має високу ефективність, а коштуватиме друк блокнотів дешевше, ніж замовлення реклами на ТВ, радіо чи в інтернеті;
  • довгий строк служби записника, принаймні протягом року.

 

Подарунок сприйматиметься ще тепліше, якщо у друкарні Принт Маркет замовити виготовлення комплектів для ділової людини з кульковими ручками, на котрі також можна нанести логотипи.

 

Поліграфічні послуги у Києві: переваги друкарні «Print Market»

 

Компанія протягом довгого часу надає киянам якісні послуги. Так, якщо Ви вирішили замовити друк блокнотів для власних потреб або на подарунок, Вам запропонують:

 

Замовити друк на блокнотах в Києві, Україні
  • різні типи записників — на пружині, з перфорацією, з лініюванням сторінок;
  • логотипи з ламінуванням;
  • різні формати;
  • крафтові щоденники з екологічно безпечного паперу;
  • послуги дизайнерів тощо.

 

Варто поглянути й на вигідні ціни. Так, якщо замовляти друк та виготовлення поліграфічної продукції у Києві за посиланням www.printmarket.ua, гурт розпочинається від десяти одиниць друкованого товару. Це дійсно доступна за вартістю послуга як для приватних осіб, так і корпоративних клієнтів. Друкарня «Принт Маркет» може похвалитися співпрацею з багатьма відомими в Україні брендами.

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Полиграфия 12:18 Четвер 0 1 945 Недорогая и быстрая заправка картриджей всех типов в Киеве: преимущества услуги Принтер давно стал обязательным видом оргтехники, которая широко используется в любом офисе для распечатки накладных, договоров и прочих внутренних документов. Многие могут похвастаться и тем, что у них дома имеются принтеры либо МФУ – многофункциональные устройства, объединяющие в себе преимущества сканера, принтера и ксерокса. Но в какой-то момент, когда тонер заканчивается, требуется профессиональная заправка картриджа, которую можно заказать по телефону в сервисном центре Citrin в Киеве. Достаточно одного звонка, чтобы специалист выехал к Вам на дом или в офис и заправил картридж.