» » » » До чого сниться війна, що означає війну у сні бачити
11:07 Субота 0 1 968
11:07, Субота, 16 липня 2022

До чого сниться війна, що означає війну у сні бачити

Війна завжди пов'язана зі страхом і болем. Прокидаючись вранці в холодному поту, кожен з нас не раз мотав головою з боку в бік, повертаючись в реальність. Розповідаємо, до чого сняться бойові дії за різними сонниками.

За матеріалами: https://ezoteryka.com.ua/sonnyk-vijna-nasnylasya-do-chogo-snytsya-vijnu-u-sni-bachyty/

 

Війна в соннику Міллера

 

Від війни доброго не чекай. Навіть якщо вона приснилася. Це пов'язано з тривогою і занепокоєнням у Вашому реальному житті, у Вашій родині. На роботі теж доведеться відбиватися від злостивців і злісних заздрісників. Треба бути готовим до можливих проблем з грошима і здоров'ям.

 

А ось що стосується дам, то тут ситуація куди більш оптимістична. Якщо, звичайно, їм сниться військовий — красивий, впевнений в собі. Традиційно це до багатообіцяючої зустрічі з людиною в погонах, любові і заміжжя. А якщо жінка чекає дитину — народити їй красивого хлопчика. Таке тлумачення снів про війну по соннику Міллера.

 

Війна в соннику Ванги

 

Поганий, важкий кошмар. Нічого хорошого він не віщує, тільки цілком реальні труднощі — голод, хвороби, втрати. Особливо для тих, хто молодий — таке тлумачення снів про війну по соннику Ванги.

 

Якщо уві сні за Вами женеться ворог і Ви не можете втекти від нього — доведеться зіткнутися з бідою, яка торкнеться не тільки Вас, але і всіх оточуючих. Те ж — якщо Вам довелося уві сні брати в руки зброю і воювати.

 

Війна в соннику Фрейда

 

Психоаналітик Фрейд про реальну війну не розмірковував. Все-таки вона, на щастя, буває рідко і зачіпає не всіх. А ось конфлікти на роботі — це справа інша, всіх стосуються.

 

І тлумачення снів про війну має враховувати, хто взяв верх. Одна справа, якщо Ви уві сні потрапили в полон або загинули. Тоді Ваші шанси на перемогу в реальній сутичці близькі до нуля. А ось якщо Ви замаскувалися, ворог Вас не зумів виявити — до перепочинку. Скандали зупиняться, звичайно, на час. Повністю Ви можете розраховувати на тріумф, якщо противника вдалося знищити і уві сні наші перемогли.

 

Війна в соннику Нострадамуса

 

За часів провісника і алхіміка життя було іншим, а війни між феодалами в 16 столітті були настільки звичайним явищем, що ставлення до них було зовсім іншим. Тому тлумачення снів про війну по Нострадамусу таке: зміг втекти і сховатися від участі в черговій битві — безсумнівно ціліше будеш. А, значить, такий сон — на щастя.

 

Однак якщо вже війна йде і битва почалася — треба перемагати, йти в атаку. Нічого не поробиш. Переможців не судять, чого не скажеш про переможених. До чого сниться війна, якщо Ви її програли? До серйозного покарання від керівництва, може, й незаслуженого, за провалений проект.

 

Вам сниться історичний сон, з декораціями? Кавалерійська гвардія, козаки? Полководець на білому коні? Це все до миру і спокою в країні, до достатку у Вашому домі.

 

Війна в соннику Лоффа

 

Психолог Лофф вважає, що війна не буде снитися людині, яка спокійна і безтурботна. Інша справа, якщо в реальному житті вона вся на нервах, якщо відчуває стрес.

 

Небо над головою цілком мирне, а сняться бої? Тлумачення снів про війну по Лоффу пояснює це цілком реальними конфліктами на роботі або вдома, які вже назрівають. І навіть якщо ви особисто не берете в руки гвинтівку або автомат, все одно результатом такого сну стане напруга всіх сил для вирішення непростого завдання.

 

Сниться, що ви програли бій? Беріть паузу, Вам треба відпочити, зібратися і набратися сил, які закінчуються. Інакше їх може просто не вистачити.

 

Війна в соннику Цвєткова

 

Аналітик сновидінь Цвєтков вважає, що війна — це перш за все драма і трагедія. А отже і в реальності, у власному житті, в сім'ї, доведеться з ними зіткнутися.

 

А далі — подробиці. Думаєте, до чого сниться війна за сонником Цвєткова, якщо закохана дівчина бачить, як її хлопець йде воювати? До розлуки? Ні, тлумачення снів про війну по Цвєткову тонше. Він вважає, що в звичайному житті дівчині доведеться зіткнуться з чимось в його характері, що її розчарує.

 

Дуже поганий сон — коли Ви бачите, що країна не виграла війну. Значить, всі ми постраждаємо від наслідків якихось великих змін.

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    12:35 Понеділок 0 1 039 Психологічна література – ключ до саморозвитку та успіху В останні роки спостерігається величезне зростання популярності книг з психології: книги про успіх, подолання життєвих проблем, сімейні стосунки мають незмінний попит серед відвідувачів книжкових інтернет-магазинів. Книги про психологію та самодопомогу перестали бути привілеєм лише для професіоналів, вони стають доступними та зрозумілими для всіх. Психологічна література допомагає розібратися в собі, своїх почуттях та мотивах, а також знайти шляхи розв’язання різних проблем.
    Психология / Видео 12:41 Понеділок 0 1 351 Как стать психологом и помогать людям Психология – это наука, изучающая человеческое поведение и познавательные процессы, такие как мышление, восприятие, внимание, память, эмоции и многое другое. Психология помогает понять, как люди функционируют, развиваются и взаимодействуют с окружающим миром. Знание психологических секретов помогает в жизни, общении, работе и карьере. Чтобы стать психологом, следует получить соответствующее образование. Для этого подойдёт университет психологии «Лидер», в котором готовят будущих психологов-консультантов.