15:02 Неділя 0 1 470
15:02, Неділя, 21 травня 2023

Цікава подорож для сім'ї

Ви щороку їздите зі своєю родиною на море? Може віддаєте дітей у село? Хочете влаштувати сюрприз і подарувати коханій людині та дітям неймовірну пригоду? Тоді обирайте відпочинок у Карпатах. Чисте повітря, велика кількість екскурсій, гарні краєвиди – лише частина того, що Вас потішить. Наприклад, Ви можете організувати відпочинок з сім’єю в Карпатах у «Воєводино». Комфортне розташування курорту дозволить Вам відвідати будь-які екскурсійні маршрути. Але, при плануванні поїздки в гори, завжди виникають суперечки про те, в яку пору року їхати: взимку чи влітку?

Відпочинок у Карпатах цілий рік

 

Карпати – одне з небагатьох туристичних місць, у якому можна відпочити цілий рік. Наприклад, на курорті https://voevodyno.com/ua/family-and-children/. Коли краще поїхати? Кожен сезон має свою специфіку відпочинку:

 

  • Весна – найкращий час, якщо Вам подобається тихий відпочинок. Це низький сезон, тож ціни на проживання мінімальні. У березні Ви можете покататися на лижах, але температура повітря вже не буде настільки низькою, як узимку. У квітні гірськолижний сезон закінчується, і починаються дощі. З настанням травня популярності набирають туристичні екскурсії. Тепле сонце, ніжна засмага та початок цвітіння – це дарує не тільки задоволення, а й можливість зробити гарні знімки;
  • Літо. У цей час починається високий сезон, тому що всі туристи приїжджають на відпочинок. Рибалка, екскурсії лісами, катання на велосипеді стежками – все це лише частина розваг. Якщо Вам подобаються піші прогулянки, то приїжджайте у червні. Сонце гріє, але ще немає літньої спеки, тому Ви зможете почуватися комфортно. Липень та серпень – найпопулярніші місяці. Ви зможете насолодитися купанням, піти на ночівлю у гори, підкорити вершини та неймовірно провести час;
  • Осінь. Ціни на відпочинок поступово знижуються, а туристів стає дедалі менше. Це час для тих, хто любить тишу та спокійні прогулянки. У вересні ще досить тепло, тому можна скупатися в гірській річці, а ось у жовтні починаються дощі. Відпочинок у листопаді не має попиту, тому що починаються перші заморозки;
  • Зима. Це популярний час, адже з грудня усі любителі гірськолижного спорту займають усі курорти. Білі сніжні покриви поділені на траси різної складності. Багато хто приїжджає в гори на новорічні свята. Це чудове рішення, щоб провести час із сім’єю. Зимова погода стабілізується до середини грудня, але на трасах ще немає черг. У січні можна починати активно кататися на лижах і кількість туристів значно збільшується.

 

Кожен сезон має свої переваги, тому вибір залежить лише від Ваших уподобань. Дехто хоче провести новорічні свята у неймовірній обстановці, а іншим подобається гуляти місцевістю під променями теплого сонця. Карпати – місце, яке цілий рік приймає туристів. Вартість відпочинку відрізняється в залежності від сезону та вибраного курорту. Сімейний відпочинок в горах – це відмінне рішення, яким Ви залишитесь задоволені.

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Отдых и оздоровление / Фото 12:41 Неділя 0 758 У Кременчуці запрацювали рятувальні пости в місцях масового відпочинку біля води 1 червня в місцях масового відпочинку біля води розпочали свою роботу рятувальні пости. Вони працюватимуть кожного дня з 10:00 до 19:00. Про це повідомляє КП «Кременчук АКВА-СЕРВІС».