» » » » Термобілизна для чоловіків: як вибрати, щоб відчути всі її переваги
10:29 Понеділок 0 1 164
10:29, Понеділок, 26 грудня 2022

Термобілизна для чоловіків: як вибрати, щоб відчути всі її переваги

Останні кілька місяців мережею активно шириться перелік необхідних на зиму речей. Серед іншого там згадується термобілизна, яка допоможе пережити холодні місяці в теплі та комфорті. Розберімося, чи дійсно кожному варто купити чоловічу термобілизну, які переваги її використання та як зробити правильний вибір.
Як носити чоловічу термобілизну для спорту

 

Кому та навіщо потрібно купити чоловічу термобілизну

 

Немає жодних обмежень стосовно використання термобілизни – носити її може кожен. Однак найбільше її оцінять чоловіки, які:

 

  • багато часу проводять надворі;
  • займаються активною фізичною діяльністю;
  • швидко мерзнуть.

 

Чому так? Відповідь в особливій здатності термобілизни швидко відводити вологу від тіла та зберігати тепло. У ситуаціях, коли Ви активно рухаєтеся та пітнієте, проте не маєте можливості змінити одяг на сухий чи зайти в тепле приміщення, термобілизна неабияк стане у пригоді. Вона доволі еластична та має щільно облягати тіло. Здебільшого її роблять безшовною, тож термобілизна стає для чоловіків наче другою шкірою.

 

Яка термобілизна краща: спортивна чи повсякденна

 

Вибір на користь певного типу термобілизни залежить від того, за яких обставин Ви будете її використовувати. Характеристики термобілизни для помірної та інтенсивної фізичної активності:

 

  1. Термобілизна на щодень передбачає помірні фізичні навантаження та, відповідно, легке чи середнє потовиділення. Зазвичай волокна такої тканини приблизно порівну містять натуральні та синтетичні матеріали. Подібний склад дає змогу краще утримувати тепло, не допускаючи перегріву. Відмінно підходить для довготривалого малорухливого перебування при низьких температурах.
  2. Спортивна термобілизна розрахована на значні фізичні навантаження. Тому її виготовляють із синтетики, яка відводить вологу від тіла значно краще та швидше, ніж бавовна чи вовна. Проте така тканина гірше зберігає тепло, тож її радять використовувати при температурі не нижче -15°С.

 

На повсякденну та спортивну чоловічу термобілизну ціна не дуже відрізняється. Тому, щоб отримати від неї оптимальний ефект, обов'язково враховуйте вищезгадані особливості.

 

Де купити зручну та якісну чоловічу термобілизну

 

Чоловічу термобілизну купити в Києві в розмірі від S до XXXL можна в магазині «Спортлавка». Тут Ви знайдете комплекти та окремо штани й кофти. Торгова компанія пропонує термобілизну провідних польських брендів: Tervel, Hanna Style, Radical і Sesto Senso. Замовити чоловічу термобілизну потрібного розміру можна на сайті «Спортлавка». Відправлення здійснюють по всій території України.

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Спортивная одежда и обувь / Фото 13:30 П’ятниця 0 1 139 Готовимся к зимнему курорту: гайд по выбору горнолыжной экипировки Горнолыжный отдых представляет собой уникальное сочетание физической активности, адреналина и наслаждения зимней природой. Это возможность не только с удовольствием покататься на лыжах или сноуборде, но и укрепить здоровье. В то же время необходимо помнить о безопасности и комфорте, что особенно важно в условиях зимнего горного рельефа.