10:44 Неділя 0 488
10:44, Неділя, 11 лютого 2024

Історія легендарного Adidas

Цей бренд об'єднує шанувальників спорту, вуличної моди, технологій та найвищого рівня якості. Історія adidas почалася в маленькому німецькому містечку 1920 року. Брати Адольф і Рудольф Дасслери заснували невеликий сімейний бізнес, але з часом він виріс у неймовірно популярну імперію з виробництва спорттоварів.

Перші кроки та успіхи

 

Спочатку фірма була орієнтована на виготовлення взуття. Саме своїм інноваційним підходом та використанням високоякісних матеріалів вона отримала визнання покупців.

 

Історія Adidas

 

Вперше товари марки були використані легкоатлетами на Олімпійських іграх у Берліні в 40-х роках. Пізніше брати припинили співпрацю, а Адольф почав все з початку, заснувавши компанію на виробничих потужностях колишньої сімейної фабрики. Це дало поштовх до появи легендарного логотипа із трьома смужками, який сьогодні вважається символом видатного стилю.

 

Чи знали Ви, що «Адідас» – перший виробник, який винайшов футбольні бутси із шипами на підошві? Такі знамениті кросівки, як Copa Mundial та Predator, вважаються невіддільною частиною образу професійних гравців та поціновувачів футболу по всьому світу.

 

Пізніше, з приходом епохи вуличної культури, продукція adidas перекочувала зі стадіонів в аутфіти модників. Кросівки Superstar та Stan Smith стали найпопулярнішими кедами, завоювавши серця мільйонів поціновувачів streetstyle.

 

Якою ми можемо побачити компанію зараз?

 

Лейбл продовжує привносити інновації у світ спортивного одягу та взуття. Технології Boost та Primeknit встановили нові стандарти в комфорті та продуктивності.

 

Історія успіху Adidas

 

«Адідас» – не просто бренд, а справжня культурна ікона. Тут зберігається істинна спадщина, а марка надихає своїх покупців на вдосконалення та будову кращого майбутнього.

 

Сьогодні фірма є глобальною культурною іконою, що об'єднує прихильників моди та спорту. Зберігаючи свою легенду, лейбл продовжує вдосконалюватися, створюючи майбутнє стилю та технологічності.

 

У виробництві активно впроваджуються принципи усвідомленого споживання. Команда прагне до зменшення екологічного впливу на довкілля та створює продукцію, яка не тільки підтримує активний спосіб життя, а й зберігає нашу планету. Інновації в галузі стійких матеріалів та виготовлення стали невіднятною частиною філософії Adidas.

 

Оформлюйте замовлення на офіційному сайті просто зараз. Також, обов'язково підпишіться на новинну розсилку та отримуйте додаткові знижки. Вдалих покупок!

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Спортивная одежда и обувь 20:47 Вівторок 0 1 121 Спортивний одяг і взуття PUMA — це всесвітньо відомий бренд спортивного одягу та взуття, який підходить для будь-якої активності. Якщо Ви шукаєте якісний та стильний одяг для спорту або повсякденного носіння, то PUMA колекції Вам підійдуть найкраще. У цій статті ми розглянемо взуття та спортивний одяг та надамо корисну інформацію для тих, хто хоче купити продукцію цього бренду.