» » » » Замовити різноманітні товари онлайн в Узбекистані: чому варто вибрати маркетплейс Sello
13:19 П’ятниця 0 1 635
13:19, П’ятниця, 20 січня 2023

Замовити різноманітні товари онлайн в Узбекистані: чому варто вибрати маркетплейс Sello

Формат маркетплейсу наразі має великий попит серед покупців у різних країнах світу. Першими у цьому напрямку досягли успіху продавці з Америки та Китаю. Провідні американські та китайські маркетплейси відомі майже усім. Є свої торговельні компанії й в Україні. Але є можливість виходу й на ринки нових країн, або замовляти з них товари. Зустрічайте маркетплейс Sello.uz, на якому мешканці Ташкенту та інших міст Узбекистану мають змогу замовляти різноманітні товари за найменшими цінами. Асортимент доволі широкий, а усі продавці перевірені засновниками торгового майданчика.

Усі товари на одному сайті – Sello!

 

Sello - Маркетплейс в Узбекистані

 

Чому маркетплейси такі популярні? Все дуже просто. Вони нагадують звичайний ринок, де сотні магазинів продають продукцію. Покупець має змогу пройтися вздовж рядів та порівняти ціни. Можна також почитати відгуки, аби визначитися з вибором. Якщо бажаєте, приміром, придбати зимового капелюха або косметичну продукцію у звичайному інтернет-магазині, все одно доведеться проводити невеличке дослідження й порівнювати ціни, читати характеристики. У випадку з маркетплейсом це все відбувається на одному сайті.

 

Великий вибір товарів у Ташкенті з доставкою у маркетплейсі SELLO

Отже, якщо мешканець з Ташкенту, Самарканда, Сурхандар’їнського вілоята або з Каракалпакстана воліє придбати собі останню модель iPhone 14 або фірмовий спортивний светр Puma, достатньо перейти на сайт Sello, та знайти магазин, що запропонує найдоступніші ціни та найшвидше доставлення.

 

Асортимент товарів справді вражає:

 

  • електроніка;
  • дитячі товари;
  • одяг та аксесуари;
  • книжки та друкована продукція;
  • усе для краси та здоров’я.

 

Кожного продавця уважно перевірено. Магазини зацікавлені, щоб покупець отримав свій пакунок цілим, неушкодженим та вчасно, адже від цього залежить їхня репутація. Точки видачі Sello працюють у багатьох містах Узбекистану: Ташкент, Наманган, Фергана, Алмалик, Джизак тощо. Усім клієнтам гарантують найвищу якість обслуговування.

 

Можливості для підприємців з України

 

Бізнесмен завжди зацікавлений у розширенні ринків збуту та пошуку нових клієнтів. Продукція українського виробництва традиційно має попит у багатьох країнах світу. Якщо Ви хочете запропонувати власний товар покупцям з Узбекистану – а це доволі велика держава, у котрій проживає більш ніж 30 млн осіб, за населенням Ташкент приблизно дорівнює Києву, – маркетплейс може стати найкращим майданчиком для вдалого старту.

 

Як продавати на Sello

 

Як продавати на Sello! – цю інформацію усі охочі знайдуть безпосередньо на сайті компанії. За бажанням можна напряму зв’язатися з онлайн-менеджерами для отримання відповідей на будь-які питання. Усі оплати можна проводити в онлайн режимі за вигідним курсом.

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----