» » » » Столична Кладовка – оренда міні-складів, боксів та комірок для зберігання речей
13:04 Вівторок 0 731
13:04, Вівторок, 20 лютого 2024

Столична Кладовка – оренда міні-складів, боксів та комірок для зберігання речей

В Україні не дуже поширена практика зберігати речі в орендованих комірках, боксах або міні-складах. Насправді це дуже зручна та корисна можливість. Адже так Ви зможете розвантажити своє помешкання або офіс, отримати додатковий простір і при цьому не переживати, що речі зіпсуються від неналежних умов. Новий сервіс Столична Кладовка пропонує послуги з тимчасового зберігання речей у будь-якій кількості на будь-який термін. Міні-склад працює для того, щоб ви могли бути впевнені у надійному збереженні важливих предметів.

Коли варто звернутися за послугами до компанії Складовка

 

Оренда складу в Києві

 

Сервіс зберігання речей Складовка стане у нагоді, коли Вам потрібно вирішити такі завдання:

 

  • Звільнення простору. Якщо у Вас вдома або в офісі мало місця, сервіс допоможе звільнити місце, тримаючи речі, які Вам не потрібні в даний момент. Сюди варто звернутися по зберігання меблів, старої техніки, які не хочеться викидати.
  • Тимчасове зберігання речей на час переїзду. При зміні місця проживання або офісному переїзді часто виникає необхідність тимчасово зберігати речі, поки Ви не вирішите, куди вони потраплять у новому приміщенні.
  • Зберігання сезонних речей. Зимовий одяг, спортивне спорядження (лижі, каяки, сноуборди, роликові чи звичайні ковзани, туристичні намети), різдвяні прикраси, штучна ялинка тощо – все це можна зберігати на період, поки Ви ним не користуєтеся.
  • Захист від шкоди та втрати. Сервіс Столична Кладовка забезпечує безпечне середовище для речей. Склад для зберігання речей завжди має кімнатну температуру, тут контролюється вологість та чистота, а безпеку гарантує 8-рівневий захист. Це корисно для таких вразливих речей, як дорогі дерев’яні меблі чи електроніка. На балконі або у передпокої вони можуть пошкодитися від вологи чи механічних впливів, а в облаштованому чистому боксі період їхньої служби подовжиться.
  • Доступ до речей у будь-який час. Складовка пропонує просту систему бронювання та доступ до речей у зручний для Вас час. Оренда складу в Києві – найкращий варіант для тих, хто звик керувати своїм часом.

 

Переваги Skladovka.UA

 

Зберігання речей на час переїзду

 

Оренда міні-складу Столичної Кладовки вигідна завдяки таким перевагам:

 

  • Оплата за оренду вже містить у собі комунальні платежі, тому Ви розраховуєтеся один раз.
  • Є можливість змінити площу, якщо Вам потрібно зберігати більше або менше речей, ніж спочатку.
  • Онлайн-оформлення оренди у режимі 24/7.
  • Повна безпека – доступ до боксу маєте лише Ви, цілодобова охорона та відеоспостереження, датчики руху, огороджена територія тощо.
  • Зручні візки для транспортування речей від машини до бокса.

 

Столична Кладовка дозволяє зберігати речі в безпечному та організованому середовищі, звільняє внутрішній простір і надає зручний доступ до них за потребою.

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Торговля и склад 11:13 Понеділок 0 608 Державне регулювання цін на окремі види продовольчих товарів Фахівці ГУ Держпродспоживслужби в Полтавській області, у складі територіальних робочих груп Полтавського району та Кременчука, за останню декаду січня поточного року здійснили 7 контрольних заходів з питання встановлення суб’єктами господарювання роздрібної торгівлі цін на борошно пшеничне вищого сорту, молоко пастеризоване жирністю 2,5% (у плівці), хліб житньо-пшеничний, яйця курячі категорії С1, птиця (тушки курячі, четвертини тушки курячої), батон та олія соняшникова рафінована.