» » » » Єгипет, Туреччина та інші тури зі Львова: гарячі путівки Хіт Тревел
16:47 Субота 0 2 764
16:47, Субота, 7 серпня 2021

Єгипет, Туреччина та інші тури зі Львова: гарячі путівки Хіт Тревел

Влітку кожен бажає добре відпочити та розслабитися біля моря. А для цього необов'язково їхати на пляжі Азовського чи Чорного морів в Україні, адже є багато інших напрямків. До того ж за кордоном ціни не набагато вищі. Так, якщо ви завітаєте на сайт туристичної агенції Хіт Тревел https://hittravel.com.ua/tury-po-krayinah/, зможете знайти досить цікаві та відносно недорогі тури різноманітними країнами: Єгипет, Туреччина, Греція та Крит, Кіпр. Гарні умови для відпочивальників створено і у таких країнах, як Грузія, Албанія, Домінікана, Чорногорія, ОАЕ тощо. Чому саме тут відпочивати вигідно?

Переваги відпустки за кордоном від Хіт Тревел


Одеса, Залізний Порт, Генічеськ чи Кирилівка — відомі українські курорти. Але ні для кого не буде таємницею той факт, що ціни тут завищені, а рівень сервісу не найвищий. Хоча, звісно, є й дорогі комплекси та готелі, з європейським рівнем обслуговування. Якщо ж Ви бажаєте побачити нові міста та країни, Хіт Тревел — це агенція, котра дарує Вам таку можливість.

Тури по країнах відпочинок з туристичною фірмою HIT TRAVEL

Які ж ключові переваги відпочинку за кордоном:
  • All Inclusive — у вартість путівки включено проживання та харчування;
  • агенція забезпечує переліт зі Львова, трансфер;
  • готелі на 3, 4, 5 зірок пропонують найвищу якість сервісу;
  • можливість поїхати на екскурсію до пам'яток давньої історії, наприклад єгипетських пірамід чи залишків старовинних грецьких міст;
  • відпочинок на будь-який смак — для родин з дітьми, поціновувачів дайвінгу, серфінгу, морських подорожей.

Майже у кожному готельно-ресторанному комплексі є нічні клуби з яскравими шоу-програмами. А найголовніша перевага полягає у тому, що коштують такі путівки не так вже й дорого. Деякі туристи, які вперше їдуть за кордон на відпочинок, дивуються, що якби обрали Одесу чи Азовське море, витратили б вдвічі чи втричі більше грошей.

Найкращі напрямки для літнього відпочинку зі Львова


Літо вже добігає завершення. Але це не означає, що доведеться забути про відпустку на морі. Навпаки, відпочивати у Туреччині, Єгипті чи на Кіпрі можна хіба не до пізньої осені. Менеджери туристичної агенції Хіт Тревел завжди напоготові підібрати для клієнтів найкращі тури, що влаштують Вас за усіма параметрами: вартість, тривалість відпочинку, якість обслуговування, країна тощо.

Гарячі тури зі Львова

Найдешевші путівки наразі до Грузії та Туреччини. За двох людей Ви сплачуєте від 10-15 тисяч гривень. Єгипет, ОАЕ, Греція — дещо дорожчі напрямки. Це пов'язано передовсім із далеким розташуванням країн, а саме переліт складає левову частку від вартості туру. Якщо ж Ви вже не вперше їдете відпочивати з Хіт Тревел, Вам гарантують суттєві знижки та приємні бонуси.
 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Путешествия, туризм 18:44 Середа 0 1 383 Відпочинок у Буковелі взимку: різноманіття та переваги Відпочивати зимою у Буковелі приємно та зручно. Закритий з усіх сторін від холодних вітрів гірськолижний курорт дарує ідеальний зимовий відпочинок в карпатах з дітьми. М’яка карпатська зима та особливий мікроклімат у Буковелі робить відпочинок комфортним та теплим, з великою кількістю снігу та дивовижними краєвидами. Для дорослих на курорті знайдеться чимало цікавих занять та місць для відвідування. Це ідеальний курорт для сімейного відпочинку, турів вихідного дня та повноцінної відпустки.