» » » » Тури Західною Україною: десять родзинок Закарпаття
15:00 Субота 0 1 658
15:00, Субота, 28 серпня 2021

Тури Західною Україною: десять родзинок Закарпаття

Для змістовного та цікавого відпочинку необов'язково витрачати величезні кошти, аби з'їздити до Парижу, Венеції чи Лондону. На Західній Україні вистачає визначних пам'яток культури та архітектури, які варто побачити кожному свідомому громадянину. Нерідко навіть іноземці у захваті від вузеньких вулиць Львова чи Чернівців. Основна перевага турів Західною Україною — їх доступна вартість. А якщо замовляєте мандрівку у туристичній фірмі з гарною репутацією, Вам буде гарантовано якісний сервіс найвищої категорії.

«Капітолій»: подорожі до Львова та Західної України


Подорожі до Львова та Західної України

Придбати квитки на автобус для турів Західною Україною можна у туристичній агенції «Капітолій», котра пропонує якісні послуги з 2002 року. Замовляйте подорож на сайті компанії за посиланням https://www.kapitoliy.net.ua, де можна знайти тури до таких визначних місць:
  • прогулянки Львовом;
  • тури Закарпаттям з дегустацією національних страв та напоїв;
  • сходження на вершини Карпат;
  • фотосесії у тунелях кохання у Дубно та Тараканові;
  • подорожі історичними містами — Чернівці, Івано-Франківськ, Кам'янець-Подільський, Тернопіль тощо.

Вам гарантовано найкращі враження та гарні спогади про мандрівку. Агенція вже доволі довго працює у даному напрямку. Вас супроводжуватимуть найкращі екскурсоводи, котрі розкажуть багато захопливих історій країв, котрі Ви будете відвідувати. Зазначимо, що є й справжні пригоди для любителів екстриму, наприклад сплав на човнах по Чорному Черемошу.

Тури Західною Україною

Як відбувається автобусний тур Західною Україною


Кожна мандрівка ретельно розписана. На Вас очікує справжня програма насичена відвідуваннями різноманітних цікавих місцин. Так, великий попит серед туристів має тур «10 Родзинок Карпат». Його тривалість становить три доби. Під час мандрівки Ви побачите:
  • Львів з його величними пам'ятками;
  • екскурсії палацами та фортецями у невеличких містечках Карпат;
  • прогулянки Ужгородом;
  • дивовижні карпатські панорами, на тлі котрих можна робити яскраві селфі;
  • підіймання канатними дорогами у горах.

Львів, Карпати, Закарпаття — найкращі тури Україною

Крім того, туристам забезпечують триразове харчування у найкращих санаторіях та на турбазах. Відпочиватиме у просторих номерах. Є можливість відвідати джерела з цілющою водою та прийняти ванни у старовинних чанах. Усі, хто з'їздив у цю незабутню подорож від агенції «Капітолій», залишають про неї найпозитивніші відгуки. Вас вразить й доступна вартість, в котру включено пересування на комфортабельних автобусах, харчування та відпочинок у санаторіях. Звісно, варто взяти ще трохи грошей, аби придбати карпатські сувеніри та справжні вина. Записатися у цей та інші тури можна в онлайн-режимі на сайті компанії.
 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Путешествия, туризм 18:44 Середа 0 1 385 Відпочинок у Буковелі взимку: різноманіття та переваги Відпочивати зимою у Буковелі приємно та зручно. Закритий з усіх сторін від холодних вітрів гірськолижний курорт дарує ідеальний зимовий відпочинок в карпатах з дітьми. М’яка карпатська зима та особливий мікроклімат у Буковелі робить відпочинок комфортним та теплим, з великою кількістю снігу та дивовижними краєвидами. Для дорослих на курорті знайдеться чимало цікавих занять та місць для відвідування. Це ідеальний курорт для сімейного відпочинку, турів вихідного дня та повноцінної відпустки.