» » » » Варіанти вибору стильних та практичних валіз
14:25 Неділя 0 1 275
14:25, Неділя, 31 грудня 2023

Варіанти вибору стильних та практичних валіз

Серед варіантів валіз важливо обрати той, що відповідатиме основним вимогам та витримає не одне відрядження чи подорож. Сучасні моделі відрізняються не лише різноманіттям форм та матеріалу, з якого виготовляється корпус, але і додатковими відділеннями для зручності перевезення речей та збільшеною місткістю. Не обов’язково потрібно переплачувати за нову брендову валізу, можна знайти бюджетний варіант з хорошими характеристиками.

Критерії вибору

 

Покупці зазвичай звертають увагу на зовнішній вигляд – яскраві кольори, цікаві принти, матове чи глянцеве покриття займають перше місце. І це помилка. Насправді, аби купити валізу для справді довговічного використання, потрібно керуватись наступними факторами:

 

Купити валізу
  • Основа, з якої зроблений корпус. Завдяки цьому валіза може бути легкою або середньої важкості та мати більшу міцність. Пластик і тканинний матеріал є головними типами основи. Перший тип достатньо важкий та міцний, але під великим тиском корпус може отримати тріщини. Тканина менш надійна для тривалого використання, через деякий час можуть протертись ділянки біля ручок або деформується дно. Якщо потрібна надійна валіза для ручної поклажі, краще звернути увагу на невеликі пластикові або текстильні моделі із додатковим захисним покриттям від подряпин.
  • Якісна фурнітура є запорукою тривалого користування річчю. Блискавки та різні види засувок мають легко працювати та не розходитись від вантажу всередині корпусу.
  • Вага. Хибною є думка про те, що важкі валізи витриваліші та міцніші. Це лише зайве навантаження на руки та плечі, що створює багато дискомфорту. Потрібно обирати із сегменту середньої важкості, бо надто легкі моделі не можуть бути надійними, а важкі та ще й з речами будуть створювати незручності.
  • Колеса. Популярні варіанти на чотири та на два коліщатка. Перший зручний при постійному переміщенні, а якщо обирати варіанти з гумовою основою, то вони прослужать дуже довго. Спеціалісти рекомендують варіанти із колесами, що обертаються на всі боки. Такі моделі маневрені та легко управляються. Два колеса можуть не витримати важкий багаж і з часом втратити стійкість.
  • Корпусні ручки із функцією висування – чудова альтернатива коротким, бо не потрібно сутулитись при перевезенні вантажу. Достатньо просто витягнути ручку, зафіксувати на потрібній висоті та керувати багажем під час переміщення.

 

Валіза середня купити

 

Важливим є фактор зонування, тобто простір всередині має бути не повністю порожнім, а з невеликими глибокими кишенями на блискавках, куди можна поставити важливі речі та дорогі аксесуари. В жіночих моделях мають бути передбачені варіанти з додатковим місцем під косметику та предмети гігієни. Також варто перевірити наявність ременів для надійної фіксації речей. Без цього вміст валізи може вільно перемішуватись між собою під час подорожі.

 

Отже, валіза середня купити яку рекомендується з урахуванням цих функціональних особливостей, стане ідеальним спутником для подорожей, забезпечуючи не лише зручність та організацію, але й надійний захист для Вашого важливого вантажу.

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Путешествия, туризм 15:40 Середа 1 1 278 Тур вихідного дня з Кременчука: які переваги має короткий відпочинок Для повноцінного життя та плідної праці нам потрібні нові емоції та подорожі. За відсутності повноцінної відпустки та вільного часу можна порадувати себе та свою сім'ю турами вихідного дня – невеликими подорожами по Україні. За посиланням https://atlanttour.com.ua/tur-vykhidnoho-dnia-z-kremenchuka/ можна знайти найкращі тури вихідного дня з виїздом з Кременчука.