» » » » Android-TV та найчіткіше зображення з проєктором XGIMI MoGo Pro
17:33 Понеділок 0 2 326
17:33, Понеділок, 29 червня 2020

Android-TV та найчіткіше зображення з проєктором XGIMI MoGo Pro

Шукаєте компактний проєктор для домашнього кінотеатру? У такому разі треба звернути увагу на модель XGIMI MoGo Pro. Це нова технологія, за допомогою котрої матимете змогу переглядати улюблені фільми, завантажувати ігри чи відтворювати відеокліпи. Пристрій може працювати від Вашого смартфона чи планшета. Модель можна купувати для використання дома або під час подорожей, адже проєктор оснащено ємнісним акумулятором, заряду котрого вистачить на 4 години фільмів або 8 годин музики.

Огляд проєктора XGIMI MoGo Pro: характеристики та переваги


Сучасні проєктори можуть скласти конкуренцію навіть телевізорам з пласким екраном. Завдяки використанню світлодіодних технологій час служби пристрою становить не менш як 30 тисяч годин у режимі роботі. По функціоналу вони також нічим не поступаються телевізорам зі Смарт-ТВ. У офіційного дилера виробника, в інтернет-магазині Fly Technology можна ознайомитися з характеристиками проєктора xgimi mogo pro та купити його з доставлянням по всій території України.

Проектор XGIMI MoGo Pro

Чим же така приваблива саме ця модель? Перерахуємо основні параметри та переваги:
  • працює у справжньому Full-HD;
  • підтримує останні версії Android TV 9.0 з можливістю оновлення;
  • керування через пульт чи смартфон, можна під'єднувати джойстики;
  • розмір проєкційного екрана становить від 30 до 200 дюймів;
  • пристрій працює від вай-фаю та Bluetooth.

Процесор доволі потужний на 2 Гб, що гарантує нормальне відтворення будь-яких ігор та відео. Модель підтримує 3D. Яскравість складає 250 ANSI Lumen, чого буде цілком достатньо для перегляду фільмів у затемненій кімнаті або на вулиці. Для компактної портативної моделі це дуже добрий показник.

Переваги купівлі проєктора для домашнього кінотеатру


XGIMI MoGo Pro XK03S купити з доставкою по УкраїніБагато покупців вже придбали та на власному досвіду переконалися у перевагах проєкторів у порівнянні зі звичайними телевізорами:
  • зображення можна виводити на значно більший екран;
  • висока якість звукового супроводу, повне відчуття перебування у кіно;
  • багато налаштувань для покращення зображення;
  • значно менші розміри, ніж у телевізора.

Звісно, є й певні недоліки. Наприклад, коштує проєктор приблизно так само, як і сучасний телевізор з великою діагоналлю та Смарт-ТВ. На щастя, в інтернет-магазині Fly Technology проєктор XGIMI MoGo Pro можна придбати на виплат за умовами вигідної розстрочки без нарахування відсотків. Також Вам буде забезпечено безкоштовне доставляння у будь-який регіон України. Онлайн-консультанти напоготові відповісти на питання відвідувачів.
 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Телевидение / Фото 11:43 Понеділок 0 2 239 Телевизоры LG со скидками: лучшие модели 2022 года Многие хвастаются тем, что практически не смотрят ТВ, а всю информацию и новости черпают из интернета. Если Вы тоже не следите за политикой, но любите познавательные передачи или последние новинки Голливуда, можно купить телевизор LG со Smart TV. По своему функционалу он напоминает обычный планшет с операционной системой Андроид или WebOS. Он подключается к интернету через Wi-Fi. Таким образом, благодаря новым интернет-технологиям, Вы не будете привязаны к ограниченному количеству телеканалов.