» » » » Алюмінієві вікна: секрети надійності та довговічності
17:01 Неділя 0 693
17:01, Неділя, 17 грудня 2023

Алюмінієві вікна: секрети надійності та довговічності

Вибираючи вікна для квартири, приватного будинку, затишної тераси або критої веранди, власники враховують багато факторів, з-поміж яких надійність і довговічність грають ключову роль. Донедавна вітчизняні та закордонні виробники вікон переважно пропонували системи скління на базі ПВХ-профілю або рам із натуральної деревини.

Сьогодніж масштаби виробництва алюмінієвих вікон у Європі порушили монополію металопластикових систем. Сучасні алюмінієві вікна не тільки не поступаються за експлуатаційними показниками найкращим ПВХ-системам, ай перевершують їх за більшістю параметрів. Про зростаючу популярність таких систем в Україні свідчить велика кількість запитів «алюмінієві вікна Київ» в інтернеті.

 

Чому варто віддати перевагу алюмінієвим вікнам?

 

Чим алюмінієві вікна кращі за дерев’яні рами та ПВХ-профіль:

 

  • Довговічність. Метал значно міцніший за деревину та пластик. Він не розтріскується від перепадів температур, не вигоряє на сонці та не розбухає від вологи.
  • Зовнішній вигляд. Алюмінієвий профіль — це завжди стильно, сучасно та статусно.
  • Можливість панорамного скління. Завдяки своїй міцності алюмінієвий профіль можна зробити максимально тонким, а самій конструкції не потрібні додаткові рами та ребра жорсткості для запобігання деформації. Це дає змогу створювати так звані безрамкові вікна, де майже 100% площі займає скло.

 

Побутує міф, що вікна з алюмінієвим профілем коштують занадто дорого, тому краще встановлювати звичайні ПВХ-конструкції. Як і в будь-якій товарній категорії є рішення преміального сегмента, а є більш доступні варіанти. Щоб у цьому переконатись, зверніть увагу на вікна «Рейнарс» або вікна «Алюпроф». Перший варіант — ексклюзивні бельгійські системи скління, а другий — доступні рішення від польського виробника.

 

Які системи краще підходять для скління різних об’єктів?

 

Системи скління на базі європейського алюмінієвого профілю можна розділити на дві умовні групи — «холодні» та «теплі».

 

Перший варіант ідеально підходить для скління терас і веранд приватних будинків, якими не користуватимуться в холодну пору року. Конструкції з «холодним» алюмінієвим профілем забезпечують надійний захист від вітру, опадів, бруду та пилу, а також надають приміщенню сучасного та стильного вигляду.

 

Якщо веранда чи тераса використовується весь рік (наприклад, як тренажерний зал або оранжерея), тоді потрібно встановлювати енергозберігальні віконні системи. Вони не тільки забезпечать захист від зовнішніх атмосферних впливів, а й дадуть змогу знизити витрати на опалення в холодний період. Також «теплі» системи стануть оптимальним рішенням для будь-яких житлових приміщень.

 

Окремо варто виділити розсувні вікна, які ідеально підходять не тільки для скління терас, а й балконів сучасних квартир. Завдяки своїй конструкції вони легко відчиняються і не займають додатковий простір усередині приміщення.

 

Якщо збираєтесь купити алюмінієві вікна, варто звернути увагу на продукцію ключових гравців ринку систем скління. Тим, хто цінує якість без компромісів, краще вибрати вікна Schuco (Німеччина) або вікна Reynaers (Бельгія). Багаторічний досвід фахівців і тисячі задоволених клієнтів — потужні аргументи на користь цих виробників. Тим, хто бажає знайти оптимальний баланс між вартістю, надійністю та практичністю, підійдуть вікна Ponzio (Польща) та вікна Aluprof (Польща).

 

Незалежно від бренду та країни виробництва Ви отримаєте високу якість вікон, ефектний і стильний зовнішній вигляд, а також сучасні технології для зручності, затишку та комфорту.

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Окна и профиль 15:38 Неділя 0 1 067 Оценка стоимости окон: факторы, влияющие на цену Металлопластиковые окна — оптимальный выбор при строительстве и ремонте, который обеспечивает высокий уровень комфорта, имеет впечатляющие технические характеристики. Высокий уровень теплоизоляции позволяет сохранить тепло в доме, снизить расходы на отопление. Также пластиковые окна отличаются долговечностью и не нуждаются в сложном уходе. Это практичное и доступное решение, широко используемое в жилых и общественных помещениях.