» » » Вивчення англійської мови: онлайн-уроки для дітей
13:11 Четвер 0 4 484
13:11, Четвер, 10 вересня 2020

Вивчення англійської мови: онлайн-уроки для дітей

Англійська зараз є мовою міжнародного спілкування та інтернету. Згідно зі статистикою, 80 відсотків усіх сайтів написані англійською. На тих же, де у якості основної мови вибрана інша, англійська все одно є в якості додаткових варіантів. Таким чином, вільно володіючи нею, Ви матимете змогу спілкуватися з колегами із будь-якої країни світу. Дуже важливо розпочинати вивчення іноземних мов у дитячому віці, бо саме тоді найлегше сприймаються нові правила та лексика. Якщо Вас цікавить англійська для дітей у Києві чи Україні в цілому, вивчати її можна в онлайн-режимі на сайті інноваційного проєкту — Освітній Хаб міста Києва. Зверніть увагу, що є програми також і для дорослих з вивчення різноманітних дисциплін та предметів.

Чому вигідно вивчати англійську онлайн


Не варто нагадувати, що в умовах пандемії дистанційне навчання розглядається як пріоритетне. Дитина контактуватиме з вчителями та іншими учнями через монітор. Тобто навчання буде повністю безпечним. Які інші переваги має дистанційна освіта:
  • у дитини розвиваються відповідальність та дисципліна;
  • викладачі зможуть контролювати успіхи у вивченні та дистанційно керувати процесом навчання;
  • можливість спілкуватися з носіями мови задля позбавлення від акценту;
  • дитина паралельно вивчає комп'ютер, вчиться використовувати його для розв'язання практичних задач.

Вивчення англійської мови онлайн

За результатами тестувань усі учні отримують сертифікати про проходження курсів. Зазначимо, що вивчення англійської позитивно впливає на розвиток пам'яті та логічного мислення, завдяки чому покращуються оцінки з інших предметів. Володіючи англійською на середньому або просунутому рівні, можна без проблем знаходити будь-яку інформацію в інтернеті. Також ця мова відчиняє двері до дивовижного світу британської та американської літератури.

Як заохотити дитину вчити англійську


Аби дитина захопилася якимось предметом, її спершу треба зацікавити. Оскільки англійська сьогодні використовується практично усюди, можна продемонструвати приклади того, як знання цієї мови допомагає Вам перекладати статті з наукових сайтів чи дивитися голлівудські фільми без перекладу. Досвідчені викладачі під час занять застосовують ігрові елементи, медіафайли та уривки з улюблених передач.

Важливим фактором є й можливість спілкування з друзями з інших країн саме англійською. Діти старшого шкільного віку повинні також зрозуміти, що знання будь-якої іноземної мови відкриває значно ширші перспективи: навчання за кордоном, вдала кар'єра, високі доходи.
 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----