» » » Ідеї оригінальних та прикольних подарунків на день народження та інші свята від «Доброї Лами»
17:10 Понеділок 0 2 749
17:10, Понеділок, 30 січня 2023

Ідеї оригінальних та прикольних подарунків на день народження та інші свята від «Доброї Лами»

Як зробити близьким людям, колегам по роботі чи просто знайомим ідеальний подарунок? Це доволі складне питання. З однієї сторони, хочеться подарувати щось оригінальне та прикольне. З іншого боку, марна витрата коштів на непотрібну, хоч і прикольну річ – задоволення не з найкращих. Ніколи не знаєш, як ювіляр сприйме жарт. Можливо він образиться й не захоче далі спілкуватися. Отже, подарунок має бути корисним, й приносити радість винуватцю свята.

Безліч ідей для подарунків на день народження від DobraLama

 

Якщо довго думаєте що саме купити представнику тієї чи іншої професії, завітайте на сайт інтернет-магазину «ДобраЛама», де за посиланням https://dobralama.com.ua/ua/podarki-na-den-rozhdeniya знайдете сотні потрібних, оригінальних та прикольних подарунків для будь-якого приводу: день народження, ювілей, День Святого Валентина, Новий Рік тощо.

 

Подарунки на День Народження

Зверніть увагу на категорії на сайті магазину. Тут можна підібрати ідеальний подарунок для представників різних професій:

 

  • Айтівцям – чохли для ноутбуків з веселими принтами, келихи для вина чи пива, подарункові набори для хлопців та дівчат, повербанки, термоконтейнери та термокружки тощо;
  • Бухгалтеру – планери-щоденники, ланч-бокси, шкіряні папки для файлів, закладки для книжок;
  • Водієві – подушка у формі колеса, металеві та герметичні пляшки для води, термоси, шкіряні обкладинки для прав та документів, сумки на пояс;
  • Офісному працівнику – різноманітне канцелярське приладдя, чашки, щоденники у шкіряній обкладинці, повербанки та флешки.

 

Можна підібрати подарунок на день народження за інтересами. Є окремі категорії для дівчат, жінок, чоловіків, що люблять спорт або мають домашніх улюбленців. Наприклад, якщо Ваші друзі нещодавно заселилися до нової квартири, їм буде цікаво отримати у подарунок якісь незвичні та особливі речі для інтер’єру, наприклад килимок під двері з написами на кшталт «Кажи Паляниця!». Оригінальний вигляд у будь-якому стилі інтер’єру матимуть гіпсові статуетки та бюсти відомих філософів Стародавньої Греції, настінні годинники London, гіпсові підставки під навушники Pink Floyd тощо.

 

Купити найоригінальніші подарунки на день народження в Києві

 

Купити оригінальний подарунок на День Народження в Україні

У цей важкий час дуже важливо зберігати людяність та підтримувати добрі стосунки з друзями та близькими людьми. Інтернет-магазин «ДобраЛама» допоможе Вам у цьому:

 

  • доволі доступні ціни на продукцію;
  • швидке доставлення Києвом та до інших міст;
  • найширший асортимент на будь-який смак;
  • відвідувачам пропонують готові рішення – подарунки татусю та матусі, куму, донечці, колегам по роботі, босу, на день народження, Новий Рік, День Закоханих тощо;
  • легка оплата прямо на сайті.

 

Для гуртових покупців діють вигідні умови співпраці.

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    13:56 П’ятниця 0 1 157 Ивент Холл для проведения мероприятий в Киеве В бизнесе любого направления очень важны массовые мероприятия, где участники могут познакомиться, обменяться опытом, представить свои наработки или же просто отдохнуть. Для проведения таких событий, как конференции, выставки или корпоративные вечеринки, необходимо специализированное пространство. Место в самой компании, которая организует ивент, не всегда доступно или подходит. В таком случае на помощь приходит Ивент Холл – многофункциональное и комфортабельное место с разнообразием помещений. Конгрессно-выставочный центр «Парковый», размещённый в живописном центре Киева, предоставляет множество локаций для событий любого масштаба.