» » » Лікування алкоголізму в Києві
18:44 Понеділок 0 2 440
18:44, Понеділок, 19 червня 2017

Лікування алкоголізму в Києві

Постійний потяг до спиртних напоїв та періодичні запої сигналізують організму про необхідність лікування алкоголізму.
Постійний потяг до спиртних напоїв та періодичні запої сигналізують організму про необхідність лікування алкоголізму у Києві. Але, як правило, сам хворий категорично відкидає наявність проблем зі своїм організмом, а на такі сигнали в основному звертають увагу родичі або близькі люди. При запої має значення не тільки кількість випитого алкоголю, а й тривалість його споживання. В медичній літературі, вказується, що такий період починається після однієї доби безперервного пияцтва. При подальшому розвитку алкогольної залежності тимчасові інтервали запоїв постійно збільшуються.

Крім нанесення шкоди своєму організму, хворий завдає клопоту близьким людям і дискримінує себе в соціумі. Починаються проблеми на роботі, руйнуються сімейні відносини, від людини віддаляються друзі та знайомі. Крім того, що сам алкоголізм відноситься до захворювань, стан людини погіршується загостренням хронічних хвороб і порушенням стану психіки.


Перші заходи допомоги


Перша допомога спрямована на виведення людини із стану запою, яка здійснюється в домашніх умовах і в стаціонарному режимі та включає:
  • вживання великої кількості рідини: мінеральної води, чаю, бульйону;
  • приймання адсорбуючих ліків та вітамінно-мінеральних комплексів;
  • застосування седативних засобів.

Більш кваліфіковану допомогу хворому нададуть в стаціонарному відділенні.

Як не допустити рецидиву алкоголізму


Але такі заходи - це тільки перша медична допомога. Існує велика ймовірність, що після алкогольної детоксикації, людина знову почне пиячити. Тому при виборі подальшого напрямку лікування необхідно врахувати катастрофічність можливих проблем в майбутньому. Крім оздоровлення організму важливе лікування психічних розладів і соматичних захворювань, які могли сформуватись як при тривалому алкоголізмі, так і при окремому випадку. На цьому етапі краще довіритись наркологам з великим досвідом роботи і хорошою репутацією в медичній сфері. Допомогти з лікуванням алкоголізму допоможе Наркологічна клініка РеСенс http://stop-zavisimost.com.ua/alcohol-rehabilitation/.

Вибір компетентної клініки


Як повернутися хворому на алкоголізм до повноцінного життя можна дізнатися на сайті stop-zavisimost.com.ua. Сучасне обладнання та кваліфіковані спеціалісти допомагають хворим Києва та регіонів України.

Доволі часто хворі відмовляються від лікування в реабілітаційних центрах, асоціюючи їх із закладами радянських часів. Тому важливо врахувати, що умови сучасних клінік повинні забезпечити не тільки лікування, а й зручність для пацієнтів, доступ до всіх життєвих благ, надійну підтримку. В розділі «фотогалерея» сайту stop-zavisimost.com.ua можна переконатись в належних сучасних умовах клініки, дізнатись як проходять психологічні тренінги і дозвілля пацієнтів. Пацієнти мають доступ до тренажерного зала, сауни, масажних процедур.

Спеціалісти клініки застосовують індивідуальний підхід до кожного хворого, і в залежності від клінічної картини призначають відповідне лікування. Паралельно з прийняттям лікувальних препаратів пацієнт проходить курс психологічної допомоги. На перших стадіях лікування можливе кодування хворого.
 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----