» » » Водостічні системи Galeco: посмішка на дощ
18:13 Вівторок 0 2 390
18:13, Вівторок, 18 квітня 2017

Водостічні системи Galeco: посмішка на дощ

Головний продукт компанії Galeco – водостічні системи для дахів – став інноваційною розробкою польських інженерів. Виробник першим на ринку впровадив регульований кут, який дозволив монтажника відразу отримати необхідні параметри.
Виконавцю тепер не потрібно очікувати поставки нетипового кута протягом декількох тижнів. Заощаджені час і гроші. Прямокутна форма жолоба водостічної системи вдало приховує його в фасаді будівлі. А більш глибокі параметри гарантують кращий відведення дощової води, ніж всі відомі конкурентні системи. Тому логотип компанії «посмішка на дощ» став впізнаваним флагманом польського виробника.

Водостічні системи Galeco представлені в двох варіаціях: виготовлені зі сталі і поліхлорвінілу (ПВХ). Продукти доступні в різних колірних рішеннях і розмірах.

Запатентована компанією форма жолоба має краю, вивернуті назовні. Цей фірмовий знак є не тільки відмінною рисою Galeco. Таке рішення дозволило запобігти переливання води під час рясних опадів. Водостічні системи відрізняються міцністю до механічних пошкоджень і не змінюють колір протягом декількох років. Вони стійкі до впливу різних кислот, солей, лугів, інших сполук, що розчиняються в дощовій воді, також до корозії.

Galeco STAL виготовлена ​​з екстра-класу стали з покриттям. Особливу міцність сталевим листам забезпечує застосування чотирьох захисних шарів, що оберігають матеріал від негативного впливу атмосферних чинників. Оцинкована з двох сторін серцевина покрита захисним органічним покриттям.

Galeco PVC проводиться з непластифікованого поліхлорвінілу і відрізняється високим глянцем. Його світла внутрішня поверхня зменшує нагрівання і обмежує термічне розширення всього відрізка ринви. Відмінна якість сировини, висока стійкість до розтяжці, вигинів, пошкоджень, стовідсоткова стійкість до корозії – всі ці фактори впливають на багаторічну функціональність водостічних систем. Додаткова 15-річна гарантія від компанії тільки їх зміцнює.

Прихована система Galeco BEZOKAPOWY – ще один інноваційний продукт польського виробника. Ця водостічна система нового покоління призначена для монтажу в теплоізоляції нестандартних будівель, які не мають класичних карнизних звисів. До переваг цього продукту відносяться швидкий монтаж і демонтаж маскувального екрану, що забезпечує доступ до ринви. Це дозволяє чистити систему в будь-який момент. Прямокутна форма труби сприяє відмінній продуктивності системи. Ризик виникнення протікання при коректній установці максимально знижений.

Філософія компанії Galeco – це виробництво високотехнологічної та високоякісної продукції. Сьогодні вона по праву є лідером на ринку водостічних систем.
 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Технологии 14:55 Неділя 0 1 273 Увага! PIN та PUK коди необхідні для використання ID-паспорта Центр надання адміністративних послуг м. Кременчука звертає увагу своїх клієнтів на те, що після надходження смс-повідомлення від ЦНАП про готовність ID-карти, необхідно заздалегідь придумати та запам’ятати цифрові паролі для свого паспорта.