» » » Трибун: нові пам'ятні монети НБУ і як їх замовити у Лисичанську
13:51 Вівторок 1 4 898
13:51, Вівторок, 1 грудня 2020

Трибун: нові пам'ятні монети НБУ і як їх замовити у Лисичанську

На сайті суспільно-політичного оглядача Трибун з'явилася цікава новина для усіх нумізматів та колекціонерів. Національний Банк України пропонує з першого грудня нові пам'ятні монети присвячені Самійлові Величко (Ag 925) та місту Слов'янськ. На них буде зображено відомого козацького літописця Самійло Величко, а також найвизначніші пам'ятки архітектури Слов'янська. Пам'ятні монети мають великий попит серед нумізматів. Дехто купує їх з метою поповнення власної колекції. Також вони можуть стати непоганою інвестицією, адже з часом їх вартість суттєво підвищується.

Де та як замовити пам'ятні монети у Лисичанську


Нові пам'ятні монети НБУ

Якщо Ви цікавитесь монетами НБУ, є багато способів замовити їх як на офіційному сайті НБУ, де створено спеціальний сервіс для онлайн-замовлень, так і в інших банківських установах. Якщо Ви мешкаєте у місті Лисичанськ Луганської області, достатньо звернутися у найближче відділення Ощадбанку для отримання детальнішої інформації. НБУ постійно публікує плани випуску монет із різних металів:
  • найдешевшими є монети з нейзильберу, вартість котрих починається з позначки 35-40 гривень;
  • срібні монети стануть гарним сувеніром або подарунком для друзів та колег;
  • золоті мають художню цінність, хоча коштують недешево;
  • інвестиційні монети НБУ із золота чи срібла дозволять Вам вкласти заощадження у дорогоцінні метали.

Зазначимо, що банки-партнери НБУ також розповсюджують як пам'ятні, так і інвестиційні монети, але їхня вартість може бути вищою. У будь-якому випадку купувати нумізматичну продукцію НБУ достатньо вигідно, адже деякі з виробів з часом дорожчають, а справжні колекціонери готові платити за них великі гроші.

Нові пам'ятні монети НБУ з 1 грудня у Лисичанську


Замовити пам'ятні монети у Лисичанську

Національний Банк України видає плани випуску нових монет щорічно. Нумізмати з великою цікавістю стежать за новинами, аби мати змогу замовити продукцію безпосередньо через сервіси НБУ. Це обумовлено тим, що там вони коштуватимуть набагато дешевше, адже часто їх скуповують з метою подальшого перепродажу за завищеними цінами. Монета присвячена Слов'янську виготовлена із нейзильберу, тобто із недорого сплаву на основі цинку, нікелю та міді. Самійло Величко — це дорожчий виріб зі срібла, котрий виходить невеликим тиражем у три тисячі одиниць. Таким чином, з часом ця монета буде дорожчою. Отримати більше інформації про нові монети НБУ Ви маєте змогу на інформаційному порталі останніх новин Трибун.
 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    1 комментар
    1. Гость Кирилл
      Гость Кирилл з Украина
Kherson
      5 грудня 2020 12:01 #553162
      0
      Золотые имеют художественную ценность? Бред полнейший, дизайнеры херню несусветную размещают на монета, а вот в серебре можно что то и говорить
    В Украине 09:47 Понеділок 0 716 Чи потрібно змінювати документи при перейменуванні вулиць чи населених пунктів? В останній час у багатьох містах змінюють назви вулиць, провулків, населених пунктів тощо. Це породжує питання щодо необхідності оновлення документів. Найчастіше виникає питання щодо зміни реєстрації місця проживання.