» » » Grand Garage: прокат автомобілів у Тернополі за доступними цінами
09:22 Вівторок 0 2 104
09:22, Вівторок, 31 серпня 2021

Grand Garage: прокат автомобілів у Тернополі за доступними цінами

Діловій людині важко уявити життя без власного авто. Але бувають у житті ситуації, коли машина тимчасово недоступна, наприклад, знаходиться у ремонті після невеличкої дорожньо-транспортної пригоди. Що ж робити? Їхати на важливу зустріч у тролейбусі чи наймати таксі? Є вигідніша альтернатива — прокат автомобілів у Тернополі від компанії Grand Garage. Зазначимо, що компанія надає й інші послуги з обслуговування автомобілів. Чому ж вигідно звертатися саме сюди?

Автопарк машин на прокат у Тернополі


Орендувати авто можна у різноманітних випадках. Нерідко саме ділові люди замовляють від grand-garage.com.ua прокат автомобілів у Тернополі. Автопарк компанії складається з машин різного класу. Так, якщо не бажаєте витрачати багато грошей, ідеальним варіантом стане економ-клас: Ford Fiesta, Fiat 500, Volkswagen Golf від 19 євро за добу. Це сучасні машини, що вирізняються економним споживанням пального, комфортним салоном та непоганими технічними характеристиками. Вам буде зручно добиратися у будь-який район міста чи області.

Авто напрокат у Тернополі від €19Для важливих життєвих подій можна обрати автомобілі на прокат вищої категорії:
  • Volkswagen Tiguan;
  • Nissan Rogue;
  • Mini Cooper Countryman;
  • Mitsubishi Outlander.

Позашляховики та міські кросовери мають попит серед мешканців Тернополя. Ці автівки нерідко орендують для різноманітних важливих подій: весілля, зустріч з іноземними партнерами по бізнесу, проведення екскурсії містом та областю для дорогих гостей тощо. Вартість оренди буде вищою, але Ви матимете змогу насолодитися справжнім комфортом. А Ваші гості почуватимуться зручно у просторому салоні сучасного позашляховика.

Умови оренди авто у Тернополі від Grand Garage


Прокат авто в Тернополі. Машини в оренду подобовоПослуга доступна майже всім. Але перш ніж обирати авто на прокат, прочитайте про умови оренди:
  • вік водія від 21 року;
  • водійський стаж від двох років;
  • наявність паспорту України чи іншої держави;
  • можливість внести заставу.

Вартість оренди залежить від строку, на котрий берете автомобіль. Компанія пропонує можливість взяти машину на прокат від одного дня до місяця й більше. Довгострокова оренда вигідна у тому випадку, якщо не бажаєте переплачувати за таксі чи міський транспорт. Зверніть увагу, що у багатьох інших компаніях з прокату авто необхідно окремо сплачувати за дитяче крісло, навігатор чи навіть за тримач для телефону. Якщо ж надаєте перевагу послугам від Grand Garage у Тернополі, усі ці послуги отримуєте цілком безоплатно.

Де можна їздити на орендованому авто


Послуга поширюється на Тернопіль та область. Але якщо конче необхідно виїхати за межі, про це необхідно повідомити менеджерам. Також є можливість повернути автівку в іншому місті. Ця послуга оплачується додатково. За бажанням замовника авто можуть подати у Львів, Івано-Франківськ, Чернівці, Рівне. Якщо авто берете на добу, то вартість доставки становить від 20 євро. А ось якщо плануєте користуватися машиною принаймні десять днів та більше, Вам її привезуть цілком безкоштовно. Оплата здійснюється готівкою чи на карту. Повну суму відразу розрахує менеджер.



Переваги автопрокату у Тернополі


Донедавна ця послуга здавалася екзотичною. Небагато було й охочих скористатися нею, адже ціни були захмарні. А у разі пошкодження транспортного засобу на винуватця чекали великі витрати на відшкодування. На разі ж умови змінилися у кращу сторону:
  • великий вибір авто різних категорій;
  • доступна вартість користування;
  • машини застраховано по ОСАГО та КАСКО;
  • майже кожен може орендувати автівку.

Якщо ця пропозиція Вас зацікавила, більше інформації знайдете на сайті компанії Grand Garage у Тернополі.
 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Потребитель 10:29 Понеділок 0 440 Спеціалісти Держпродспоживслужби захистили порушені права споживача У січні поточного року до ГУ Держпродспоживслужби в Полтавській області надійшло звернення від мешканця області про те, що він придбав в інтернет-магазині морозильну скриню Gorenja вартістю 9 999 грн., яка виявилась несправною.