» » » » Депозити в банках України: вигідні умови накопичувальних вкладів в UniversalBank
16:14 Вівторок 0 2 866
16:14, Вівторок, 19 січня 2021

Депозити в банках України: вигідні умови накопичувальних вкладів в UniversalBank

Як захистити власні заощадження від інфляції? Це питання хвилює багатьох мешканців України, адже за останні 10-15 років гривня швидко втратила власні позиції відносно інших валют. Способів розв'язання даної проблеми є багато, наприклад інвестиції у нерухомість, дорогоцінні метали, переведення гривні у долари тощо. Крім того, можна зробити вклади у надійних банках України, до котрих належить UniversalBank. Відкриваючи тут депозит на термін від одного місяця, Ви згодом отримуєте власні кошти з урахуванням відсоткової ставки. Депозити можна відкривати у різних валютах.

Депозити Універсал Банк для фізичних осіб


Більшість банків в Україні пропонують клієнтам зручні умови обслуговування з застосуванням новітніх технологій. Так, якщо Вас цікавлять вигідні депозити в банках України на сьогодні, в UniversalBank відкрити депозитний рахунок на будь-який строк можна не лише у відділенні, а також через популярні месенджери Viber або Telegram. Для Вашої зручності створено чат-боти Телеграм та Вайбер, які здатні виконувати різноманітні операції та команди: відкриття та закриття депозитів, перевірка залишків на балансі, отримання консультативної підтримки. Важливий момент полягає ще у тому, що використовуючи Телеграм бот, Ви отримуєте додаткові бонуси у вигляді збільшеної відсоткової ставки.

Депозити (вклади) в Україні

Універсал Банк пропонує декілька депозитних програм. Перегляньмо умови однієї з них, наприклад депозит «Святковий» строком на 4,5 місяця:
  • зростання відсоткової ставки через кожні 45 діб від восьми до десяти відсотків;
  • можливість капіталізації, тобто відсотки сумуються з тілом депозиту;
  • можна достроково розірвати договір у разі потреби;
  • відкриття через чат-бот на суму від 1000 гривень.

Детальні умови шукайте на сайті UniversalBank. Звісно, найвищі прибутки отримаєте, якщо покладете на депозит суттєві суми у кілька десятків або сотень тисяч гривень. За бажанням матимете змогу замовити послугу перерахування відсотків на Ваш поточний рахунок. На сьогодні це одна з найвигідніших пропозицій від українських банків для громадян, що хочуть не лише зберегти власні заощадження, а й збільшити їх. Зазначимо, що Універсал Банк пропонує й валютні депозити у євро та доларах.

Кращі відсоткові ставки в Універсал банк

Відкрити депозит у гривні в UniversalBank


Для цього достатньо укласти угоду з Банком в онлайн-режимі або безпосередньо у відділеннях, котрі є майже у всіх містах України. Після цього необхідно перерахувати обрану суму на новостворений рахунок. Надалі депозит можна продовжувати. Чат-боти допоможуть Вам стежити за зростанням суми на рахунку. Універсал Банк є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.
 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Банки 10:53 Понеділок 0 671 Що робити, якщо втрачено банківську картку, на яку надходила пенсія? При втраті банківської карти, найперше, що необхідно зробити — заблокувати її. Для цього потрібно зателефонувати на «гарячу лінію» банку, в якому Ви обслуговуєтесь як отримувач пенсії, і повідомити про втрату. Задля збереження коштів, співробітники банку заблокують карту.