15:12 Понеділок 0 1 525
15:12, Понеділок, 7 жовтня 2019

Основні переваги композитної черепиці

Композитна черепиця стала відома за кордоном ще більше п'ятдесяти років тому, вона стала одним з кращих покрівельних матеріалів, тому що має цілу низку переваг, особливо якщо порівнювати з металочерепицею. Матеріал виготовляється в різних країнах, важливо підібрати матеріал від відомого виробника.

Особливості застосування композитної черепиці


Це багатошаровий матеріал, у якого складна структура, основа - це сталь, товщина якої 0,4-0,6 мм, з двох сторін він покритий спеціальною сумішшю алюмінію і цинку для того щоб забезпечити захист від корозії. Також є наноситься пасивуючий шар, який закріплюється ґрунтовкою з акрилу. Також тут є шар акрилу, подрібненого каменю або піску, який необхідний для шорсткості і для створення різноманітних відтінків. Такий шар необхідний для того, щоб захистити черепицю від механічних навантажень, від сильного шуму.

Одним з переваг є те, що дана черепиця пропонується листами, які дуже легкі, міцні і гнучкі. Акрил добре закріплює кам'яну крихту і структуру, підвищує міцність покрівлі. Нижній шар досить привабливий, він імітує натуральні матеріали. Також кам'яна крихта відмінно захищає, тобто створює хорошу звукоізоляцію. Завдяки тому, що матеріал абсолютно легкий, є можливість зручного монтажу. Всі елементи з'єднуються в нахлест, тим самим створюючи герметичну поверхню, захист отвоздействія будь-яких погодних умовах забезпечена.

Переваги композитної черепиці


Композитная черепиця Gerard різниться за своїми видами, кожен пропонує свої особливі варіанти даного матеріалу, найбільш популярним вважається профіль, який імітує керамічну черепицю, при це не тільки класичний варіант, але і середземноморський. Також затребувані листи, які нагадують тирсу, солому, тобто різниця кольорів і фактур вразить кожного.

Серед переваг виділяють також привабливий зовнішній вигляд, він відмінно підходить до різних архітектурних стилів, при цьому її застосовують не тільки на традиційних спорудах, а й на сучасних будівлях. Також цікавим є те, що колірна гамма дуже широка, великий вибір форм, який підходить під будь-який стиль. Забезпечується надійний захист від корозії завдяки верствам алюмінію і цинку. Металочерепиця не має захисту від впливу іржі, на відміну від композитного матеріалу. Гарантія на матеріал складає більше 50 років, все залежить від того, в якому регіоні вона застосовується, які погодні умови.
 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    16:41 Неділя 0 508 Как клеить утеплитель? Пенопласт, экструдированный пенополистирол и минеральная вата входят в число наиболее востребованных типов утеплителей. Пенопласт привлекает своим лёгким весом, он хорошо удерживает тепло и не поддаётся процессам гниения во влажной среде. Если Вам требуется прочный утеплитель, способный выдерживать большие механические нагрузки и в тоже время обладающий прекрасными теплоизолирующими способностями, тогда стоит купить полистирол. Минеральная вата, в свою очередь, незаменима при утеплении стен, когда необходимо обеспечить беспрепятственное прохождение водяных паров, а также пожарную безопасность.
    Строительные материалы / Фото 14:47 Четвер 0 1 951 Преимущества и особенности секционных заборов из сварной сетки Секционные заборы из сварной сетки – вариант ограждения, выполненного из металлической сетки, соединённой в секции. Этот тип заборов отличается от других несколькими характеристиками. Они изготавливаются из прочных металлических материалов, таких как оцинкованная сталь или алюминий. Их конструкция состоит из легко соединяемых секций, что упрощает монтаж и позволяет создавать заборы различных размеров и форм.