» » » » Як віртуальний каталог допомагає покупцям замовляти «правильні» запчастини
13:03 Вівторок 0 2 156
13:03, Вівторок, 30 жовтня 2018

Як віртуальний каталог допомагає покупцям замовляти «правильні» запчастини

Якщо у вас є автомобіль, то покупка автозапчастин для нього рано чи пізно знадобиться. Ця проблема має кілька рішень. Перше: відправитися до офіційного дилера; друге: купити запчастини самому. Оскільки розвиток електронної торгівлі йде швидкими темпами, то будь-які покупки в мережі вже перестали бути чимось незвичайним.
В даний час навіть такий специфічний товар, як автозапчастини представлений на онлайн ресурсах в широкому асортименті. Професійний підхід і спеціальні знання при продажу автозапчастин мають особливе значення, адже подача вірною інформації споживачеві є одним з найбільш важливих аспектів.

Торговельний майданчик https://avtopro.ua, будучи визнаним лідером в сфері електронної торгівлі автозапчастинами, врахував всі особливості продажу автозапчастин онлайн і запропонувала віртуальний каталог, максимально виключає можливість зробити помилку при виборі потрібних деталей.

З чим зіткнеться покупець, підбираючи авто деталі самостійно?


Особливості нинішнього ринку в тому, що людям вже не подобається, коли їм щось нав'язують. Ймовірно, тому зростання електронної торгівлі випереджає всі можливі очікування. У мережі товари коштують дешевше, їх можна замовити в зручному режимі і скористатися доставкою. Автозапчастини також стали товаром, який активно продається в мережі. Але є деякі складності, які супроводжують їх придбання.

Всі автозапчастини отримують коди від виробника. Вони призначені для кращого пошуку деталей т полегшення їх логістики. Дилери використовують спеціальні програми - електронні каталоги EPC, де при введенні коду можуть ідентифікувати автомобілі і автозапчастини до них. Ця інформації є закритою, але все-таки проникає в мережу у вигляді адаптованих версій професійних програм.

Будь-який користувач, скориставшись такою програмою здатний сам підбирати автозапчастини, але виявляє наступне:
  • Переклад термінів в каталогах, створених на мові виробника, вимагає знання технічних термінів;
  • При пошуку деталей виявляється неоднозначність, так як деякі з них оснащені кількома кодами;
  • Велика ймовірність здійснення помилки через відсутність яка б пояснила інформації.

Віртуальний каталог запчастин Авто.Про


Каталог створювався протягом 20 років для того, щоб стати адаптивним і зрозумілим для всіх. Складність в процесі ідентифікації деталей відома і професіоналам, коли вони бачать, що інформації VIN-коду недостатньо. У таких випадках необхідно звертатися до виробника за додатковими відомостями.

Власне дерево каталогу АвтоПро складається з чотирьох кроків, що дозволяє виключити невірний вибір деталей або мінімізувати помилку. Всі скорочення і виноски з оригінальних каталогів переведені на зрозумілий звичайному користувачеві мову, і він може замовити правильний код. Продавці ж, впевнені, що отримують вірну інформацію від користувачів на Авто.Про.
 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Автомобили 12:20 Вівторок 0 943 Швидкий викуп авто — яку машину можна продати і чому це вигідно У нинішній економічній ситуації багато людей стикаються з фінансовими труднощами, і в таких випадках продаж автомобіля може бути гарним способом вирішити проблеми. Крім того, багато хто приходить до рішення продати свій автомобіль, щоб придбати новішу модель. Однак продаж машини самостійно може виявитися витратною за часом і нервами процедурою, тому багато хто звертається до компаній, що пропонують послуги авто викуп. Такий підхід дає змогу швидко, зручно і безпечно продати свій автомобіль, отримавши при цьому максимально вигідну ціну.