» » » » LLENTAB: будівництво виробничих споруд в Україні під ключ
18:39 Четвер 0 2 231
18:39, Четвер, 11 лютого 2021

LLENTAB: будівництво виробничих споруд в Україні під ключ

Сучасні технології будівництва дозволяють споруджувати об'єкти різноманітного призначення протягом короткого часу. Це можливо завдяки використанню металоконструкцій, що виконують функцію каркасу майбутньої споруди. А вже на нього монтують огороджувальні елементи: профільований сталевий лист, сендвіч-панелі, сайдинг тощо. Швидкомонтовані будівлі (БВЗ, БМЗ) з гарантією якості в Україні Вам пропонує група компаній LLENTAB, головний офіс котрої знаходиться у Швеції. Саме з цієї північної країни технології спорудження швидкомонтованих будівель поширилися світом.

БВЗ під ключ в Україні: замовити будівництво


Будівництво промислових будівель і споруд під ключ

В Україні компанія LLENTAB встигла реалізувати низку проєктів для відомих замовників: фабрики вікон, виробничі приміщення, складські комплекси, супермаркети, спортивні майданчики під дахом, ковзанки тощо. Будівлі від LLENTAB можна знайти у різних регіонах: Закарпаття, Львівщина, Київ, Одеса, Харків. Надіслати запит на розрахунок вартості будівництва під ключ можна за посиланням https://www.llentab.ua/stalevi-budivli/virobnichi-budivli/ на офіційному сайті українського представництва LLENTAB. У чому полягають основні переваги цієї технології:
  • короткі строки будівництва;
  • підходить для спорудження об'єктів будь-якого розміру — від невеличких МАФів до складських приміщень на кілька тисяч квадратних метрів;
  • виконувати будівельні роботи можна навіть взимку, оскільки відсутні «мокрі» процеси, а стіни монтуються за допомогою зварювання або болтових з'єднань;
  • вогнестійкість конструкцій;
  • мобільність — за необхідності споруду можна демонтувати та транспортувати до інших локацій.

Спеціалісти компанії запропонують Вам оптимальні рішення. Достатньо лишити заявку на сайті, аби отримати компетентні відповіді. Авторитетність та професіоналізм компанії не викликають сумнівів, адже протягом усього періоду існування LLENTAB реалізовано більш ніж десять тисяч проєктів в Україні та інших європейських країнах: Швеція, Норвегія, Німеччина, Польща, Словаччина, Литва.

Виробничі швидкомонтовані будівлі замовити в Україні

Як відбувається будівництво БВЗ від LLENTAB


Зазвичай процес спорудження швидкомонтованої будівлі займає 15 тижнів. Спочатку клієнт надсилає запит, у якому окреслює вимоги до будівлі. Ця інформація уважно вивчається спеціалістами, після чого замовник отримує комерційну пропозицію, в котрій вказана вартість усіх робіт та точні терміни введення приміщення в експлуатацію. Якщо досягнуто цілковиту згоду на цьому етапі, починається процес безпосереднього виконання замовлення:
  • розробка проєктної документації;
  • виробництво модульних елементів та металоконструкцій;
  • підготовка фундаменту;
  • будівництво з нуля, монтаж конструкцій;
  • прийняття замовником готової споруди.



Найбільше часу займає виготовлення конструкцій та проведення підготовчих робіт на майданчику. А повний монтаж під ключ з усіма супутніми роботами — лише один-півтора місяці, залежно від обсягів будівництва. Готова споруда від LLENTAB на сто відсотків відповідатиме Вашим вимогам.
 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Строительство / Фото 15:38 Середа 0 1 895 Модульні будинки: сучасні енергоефективні рішення Модульні будинки, що швидко зводяться, є відмінним варіантом будівництва для будь-яких цілей. З модулів монтують заміські або дачні будиночки, невеликі модульні будинки для баз відпочинку, будинки на колесах, а також цілі котеджі на два поверхи. Головним плюсом такого методу є дуже швидка готовність будівлі до проживання – всього декілька місяців. Найбільше часу займає очікування застигання фундаменту. Сам дім можна звести за пару тижнів.