» » » » Машинна штукатурка стін та стелі у Києві: суттєва економія часу та грошей
14:09 Вівторок 0 1 806
14:09, Вівторок, 13 грудня 2022

Машинна штукатурка стін та стелі у Києві: суттєва економія часу та грошей

Переважна більшість квартир у новобудовах продається у будівельному стані. З одного боку це вигода для покупців, адже житло коштує дешевше. З іншого боку – доводиться робити ремонт власним коштом. Виконати чорнове та фінішне оздоблення стін і стелі набагато скоріше допоможе машина штукатурка Київ від компанії V&S, що займається цією справою понад десять років. На противагу ручному методу нанесення, механізоване штукатурення дозволяє скоротити час на оздоблення стін у три-чотири рази. Є й інші плюси, про які варто згадати.

Чому машинне штукатурення є вигіднішим?

 

Окрім економії часу Ви можете отримати багато додаткових переваг. Ключові переваги замовлення механізованого нанесення штукатурки:

 

  • тинькувати можна не лише стіни, а й стелі без величезного фізичного навантаження;
  • витрачаєте менше сухих сумішей, особливо якщо наносити гіпсову чи акрилову штукатурку;
  • завдяки приготуванню суміші безпосередньо у механізованій станції, вона виходить однорідною та скоріше починає застигати;
  • краща адгезія до оброблюваних поверхонь;
  • замість цілої будівельної бригади з роботою впораються один-два спеціалісти.

 

Машинная штукатурка - Киев, Бровары, Борисполь

 

Звісно, якщо площа квартири маленька, доречніше використовувати ручний метод нанесення, адже пристрій для тинькування займає багато місця, працює від трифазної мережі 380 В, та створює шум. А ось для квартир, площа котрих перевищує 80-100 метрів квадратних, машина штукатурка у Києві та області стане ідеальним варіантом. Звертатися бажано до фахівців у цій справі, що гарантують високу швидкість та якість робіт за адекватними цінами.

 

Де використовують механізоване штукатурення

 

Цей метод добре себе зарекомендував під час виконання ремонтних робіт як у житлових, так у комерційних і промислових приміщеннях. Впродовж доби цілком реально обробити 100 метрів квадратних стін чи стелі. Якщо ж йдеться про квартири чи приватні будинки, механізоване штукатурення застосовують у різних кімнатах:

 

  • під час чорнового оздоблення та вирівнювання стін наносять цементну штукатурку;
  • цемент здебільшого використовують у кімнатах з високою вологістю (кухня, ванна), оскільки він створює набагато міцніший шар під керамічну плитку;
  • у спальні, дитячій чи залі на стелі та стіни наносять суміш на базі гіпсу;
  • акрилова штукатурка має низьку паро- та вологопроникність, її використовують на зовнішніх фасадних поверхнях для захисту від вологи.

 

Сколько стоит машинная штукатурка в Киеве

 

Отже, якщо Ви плануєте проводити ремонт у своєму заміському будинку або у новій київській квартирі, варто замовити послуги механічного штукатурення у фахівців з будівельної компанії V&S за посиланням. На сайті machine-shtukaturka.kiev.ua можна довідатися про ціни та отримати консультації спеціалістів.

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Строительство / Фото 15:38 Середа 0 1 890 Модульні будинки: сучасні енергоефективні рішення Модульні будинки, що швидко зводяться, є відмінним варіантом будівництва для будь-яких цілей. З модулів монтують заміські або дачні будиночки, невеликі модульні будинки для баз відпочинку, будинки на колесах, а також цілі котеджі на два поверхи. Головним плюсом такого методу є дуже швидка готовність будівлі до проживання – всього декілька місяців. Найбільше часу займає очікування застигання фундаменту. Сам дім можна звести за пару тижнів.