» » » » Як вибрати скло для всіх видів конструкцій за допомогою ArmiGlass
15:48 П’ятниця 0 1 426
15:48, П’ятниця, 15 грудня 2023

Як вибрати скло для всіх видів конструкцій за допомогою ArmiGlass

Компанія з виробництва багатошарового скла ArmiGlass пропонує вироби найвищої якості з вогнестійкістю, шумоізоляцією та захистом від ударів. За допомогою такої продукції можна реалізувати будь-які нестандартні проекти за допомогою конструкцій зі скла та полімерних вставок.

Скляні огорожі

 

Armiglass - Системи скління

 

Компанія спеціалізується на виготовленні, проєктуванні та монтажі стійких огорож зі скла. Вони виконані за найсучаснішими технологіями і можуть встановлюватися на тераси та балкони різного типу. На armiglass.com є можливість придбати скляні вироби високої якості за конкурентну ціну завдяки наявності власних технологій виробництва.

 

Хімічно загартоване скло

 

Вироби такого типу одночасно є тонкими і досить міцними. Скло відрізняється сильною прозорістю та стійкістю до стирань і коливань температури. Компанія проектує загартоване скло будь-якої завданої форми.

 

Smart Glass

 

Смарт-скло Smart Glass

 

Технологія виготовлення скла з багатошарового матеріалу, який змінюється з прозорого на матовий за допомогою одного натискання кнопки. Це дозволяє швидко створити приватну атмосферу. Ще однією перевагою такого виду скла є захист від ультрафіолетового випромінювання.

 

Смарт-скло успішно використовується для:

 

  • вітрин та фасадів будівель;
  • приміщень для переговорів і конференцій;
  • вікон автомобілів;
  • банківських приміщень;
  • медичних кабінетів;
  • вікон та дверей у будинках.

 

Ударостійке скло

 

Допомагає зберегти цінні речі та здоров’я і життя людей, що працюють з грошима та важливими паперами. Ударостійке скло виготовлено з багатошарового матеріалу та витримує удари сокирою, камінням та молотком. Може встановлюватись:

 

  • у касових відділеннях;
  • ломбардах;
  • на військових об’єктів;
  • в історично-важливих спорудах.

 

Скло ефективно захищає від нападу зловмисників та несприятливих погодних умов.

 

Кулестійке скло

 

Броньоване скло

 

Броньоване скло з полімерними вставками забезпечує найвищий рівень захисту, при цьому воно досить тонке і не важке. Воно захищає від вогнепальної зброї і може встановлюватись у наступних місцях:

 

  • на охоронних постах;
  • у професійних тирах;
  • у судових приміщеннях та в’язницях;
  • на пунктах пропуску.

 

Плівка EVA

 

Компанія ArmiGlass застосовує плівку з етиленвінілацетату у різних цілях, у тому числі для виготовлення багатошарового скла (триплексу). Його використовують для різних архітектур, фасадів, скляних огорож, сонячних панелей, протиударного скла.

 

Даний матеріал здобув свою популярність завдяки своїй стійкості проти пошкоджень та перепадів температури, захисту від ультрафіолетових променів.

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Строительство 12:05 Неділя 1 993 Будівельна амністія в Україні: Шлях до легалізації незаконних будівель Україна не перший рік стикається з проблемами незаконної забудови, коли громадяни будують будинки без відповідних дозволів та ігнорують будівельні норми та правила. Ця ситуація створює не лише загрозу безпеці, але і приводить до численних конфліктів між власниками незаконних будівель та органами влади. У відповідь на ці проблеми, в Україні було запроваджено ідею будівельної амністії, яка має на меті узаконення таких будівель. У цій статті ми розглянемо сутність будівельної амністії, її переваги та недоліки, та як узаконити будинок по амністії.