На Полтавщині буде ще більше «агентів змін». Розпочалася підготовка нової групи кухарів шкільних їдалень. Їх навчають працювати на сучасному обладнанні й застосовувати нові підходи до приготування страв, щоб зробити шкільне меню збалансованим і різноманітним.
«Ще 127 працівників харчоблоків опановують нові навички на базі кулінарного хабу у Кременчуці. Підготовка відбувається каскадним методом у межах реформи шкільного харчування, ініційованої першою леді Оленою Зеленською. Після отриманих знань і навичок кухарі — нові «агенти змін» — ділитимуться досвідом з іншими», — розповів Філіп Пронін, начальник Полтавської ОВА.Раніше підготовку пройшли вже 145 слухачів із 25 громад Полтавської області.
«Крок за кроком створюємо потужну команду фахівців, які забезпечать наших дітей якісним харчуванням. Спільно формуємо здорові харчові звички у підростаючого покоління», — додав очільник області.