» » » » Мікропозики без перевірки кредитної історії
17:04 Четвер 0 4 992
17:04, Четвер, 23 вересня 2021

Мікропозики без перевірки кредитної історії

Сьогодні вимоги банків до претендентів по кредитах досить високі, і відсоток відмов високий. Банківські організації по кілька днів можуть розглядати заявку потенційного позичальника. Тим, у кого з кредитною історією навіть невеликі проблеми, в 95-97% випадків банки відкликають. Шанси на виправлення кредитного рейтингу, таким чином, майже нульові.
Якщо кредитна історія далека від ідеалу, немає сенсу витрачати час на звернення до банки. Простіше і найрозумніше подати заявку та отримати позика на карту в режимі онлайн від МФО (мікрофінансова організація) без перевірки кридитної історії, та дзвінків. Мікропозики без перевірки кредитної історії - реальна можливість швидко позичити гроші, доступна широкому колу людей.

Мікропозики без перевірки кредитної історії

Мікропозики: причини затребуваності


З необхідністю ненадовго позичити гроші стикається безліч людей. Згідно зі статистичними даними, кожному п'ятому жителю України доводилося хоча б один раз брати позику в МФО.

Настільки висока затребуваність мікропозик пояснюється, в першу чергу, високим рівнем лояльності мікрофінансових компаній до позичальників і мінімальними до них вимог:
  • Дорослий вік.
  • Єдиний строго обов'язковий документ - паспорт.

Також якість кредитної історії не впливає на схвалення. Немає необхідності страховки, застави, поручителів.

Мікрофінансові компанії не вимагають підтверджувати платоспроможність довідками. Дані про розмір доходів позичальника вони фіксують з його слів. На схвалення заявки не впливають прострочення і невиконані кредитні зобов'язання. Більш того, власники неважливих кредитних історій за допомогою мікропозик отримують шанс виправити кредитний рейтинг (для цього треба періодично брати мікропозики і вчасно гасити їх, інформація про це заноситься в кредитну історію).

Подача заявки і заповнення анкети


Звернутися за мікропозикою можна двома основними способами: особисто прийти в офіс МФО або зайти на сайт http://kachay.com.ua/ мікрофінансової компанії і подати заявку віддалено. Рішення про видачу грошей МФО приймають дуже швидко. Відсоток відмов дуже невеликий: лише 3-5% заявок відхиляються, тому шанс отримати мікропозик у кожного здобувача дуже великий.

При заповненні анкети потрібно бути дуже уважним. Саме помилки в заявці часто стають причиною відмови. Відомості про себе слід вказувати правдиві.

Зазвичай в анкеті слід вказати про себе наступну інформацію: П.І.Б. і дані паспорта, адреса реєстрації та фактичного проживання, контактні дані (телефон, електронна пошта), місце роботи, розмір доходу, інші джерела регулярного надходження грошей (якщо є), наявні фінансові зобов'язання (діти або інші люди на утриманні, інші кредити і т. п.). Якщо мікропозик заявник планує отримати віддалено, також вказуються реквізити карти або рахунки, куди потрібно перерахувати суму позики.


Мікропозики: особливості


Мікропозики мають своїм особливості, якими відрізняються від інших видів кредитування:
  1. Щоденне нарахування відсотків. Саме тому доцільно брати мікропозики ненадовго і повертати при першій можливості. Переплата при цьому буде невеликою.
  2. Термін кредитування зазвичай не перевищує 1-2 місяці. Швидко взяти і швидко повернути.
  3. Позичальник може оформити позику на будь-яку кількість днів, і відсотки нарахують тільки за час, коли він фактично користувався позикою.
 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Кредитование 12:14 Вівторок 0 1 196 Займы под 0 процентов: чем это выгодно? Многие украинцы с невысоким уровнем дохода незадолго до зарплаты оказываются в сложной ситуации. Отсутствие официального трудоустройства и общий уровень доходов не позволяют оформить займ в банке. Просить средства взаймы у родственников тоже не вариант.