» » » » 5 критеріїв вибору надійної транспортної компанії
17:07 Понеділок 0 1 000
17:07, Понеділок, 7 листопада 2022

5 критеріїв вибору надійної транспортної компанії

Вантажоперевезення – це завжди ризик. Існує дуже велика можливість довірити цінні товари ненадійному виконавцю, який не впорається із завданням у поставлені терміни. Це може призвести до зриву партнерських домовленостей або додаткових фінансових витрат. Ще гірше, якщо вантаж взагалі буде втрачено в дорозі, а за відсутності хорошої страховки, як і офіційного договору на надання транспортних послуг, повернути вкладені кошти практично нереально. Тому так корисно знати базові критерії, яким має відповідати справді хороша транспортна компанія https://uts.ua/uk/ – це допоможе ухвалити остаточне рішення та обрати виконавця для організації вантажоперевезень.
транспортна компанія

 

Якісний сервіс

 

Якщо менеджери не відповідають на дзвінки в робочий час, а повідомлення в месенджерах і чатах годинами висять непереглянутими, то краще утриматися від замовлення послуг в такій організації. На стадії знайомства із клієнтом співробітники фірми намагаються його залучити та зацікавити. А якщо байдужість відчувається навіть на цьому етапі, то після оплати послуг і зовсім можна не розраховувати на увагу.

 

Надання всієї інформації, що цікавить

 

Якщо замість чіткої відповіді на поставлене питання, співрозмовник постійно намагається перевести розмову і не повідомляє замовнику про точну дату, обраний транспорт, вартість, то це зазвичай свідчить про те, що виконавця для доставки вантажів просто ще не знайдено. І на очікування доведеться витратити набагато більше часу, ніж було заплановано.

 

Попередні розрахунки

 

Неможливо назвати точну суму без попереднього детального ознайомлення з характеристиками товарів, призначених для перевезення. Але на підставі параметрів, озвучених замовником, менеджери повинні сформувати хоча б приблизну суму, щоб клієнт розумів, на що йому розраховувати.

 

Швидкість оформлення

 

Транспортна компанія UTS сформувала унікальну пропозицію: фіксація заявки та погодження умов лише за 2 хвилини, подача машини – через 2 години. І це справді правильний підхід, адже в сучасному світі саме час стає головною цінністю.

 

Гарантії безпеки

 

Вантаж має бути обов'язково застрахований, а із замовником підписано офіційний договір про співпрацю. Це дозволяє не турбуватися про можливі ризики або зриви постачання. І варто враховувати, що чим довше компанія існує на ринку, і чим ширша її партнерська мережа, тим вища ймовірність того, що проблема, що виникла, і зовсім залишиться непоміченою клієнтом – настільки швидко і грамотно вона в результаті буде усунена.

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Транспортная логистика и доставка 19:47 П’ятниця 0 797 Міжнародні вантажні перевезення: детальна інформація Коли передбачається перетин кордону держави, такі перевезення є міжнародними. Аби все пройшло без проблем, необхідно мати відповідні знання, досвід та добре орієнтуватися в законах. Зазвичай із метою організації міжнародних вантажних перевезень звертаються за послугами до спеціалізованої компанії.