» » » » Чудодійні властивості імбирного чаю
16:43 Четвер 0 1 383
16:43, Четвер, 12 січня 2023
Напитки 1 383 0

Чудодійні властивості імбирного чаю

Імбирний чай — смачний зігріваючій напій. Наповнений неперевершеним ароматом, він надасть відчуття спокою, підніме настрій і навіть допоможе вилікуватися від застуди. Також імбирний чай купити — це те саме, що купити справжній український суперфуд. Адже він має безліч корисних властивостей.
Чай імбирний з лаймом та медом концентрований

 

Корисні властивості імбиру

 

Імбир є джерелом корисних речовин — кальцію, фосфору, селену, міді та цинку. Містить триптофан, метіонін, лейцин. Завдяки цьому, коріння має безліч корисних властивостей, основну увагу приділяють таким як:

 

  • відновлення гормонального фона при ендокринних захворюваннях;
  • профілактика гострих респіраторних вірусних інфекцій;
  • покращення кровообігу;
  • покращення роботи головного мозку;
  • укріплення судин, що сприяє зниженню розвитку серцево-судинних захворювань;
  • відновлення нервової системи;
  • налагодження роботи шлунково-кишкового тракту;
  • позбавлення симптомів токсикозу у вагітних;
  • протизапальні якості.

 

Крім того, чай з імбиром стане у нагоді тим хто хоче схуднути. Ефірні олії, що містяться в корені, прискорюють обмін речовин і допомогають ефективніше спалювати калорії. Науково доведено, що пряна спеція допомагає подовжити відчуття ситості після прийому їжі і покращує її засвоєння.

 

З обережністю слід вживати напій людям, що страждають на алергію, або мають загострення проблем шлунково-кишкового тракту. В надмірних кількостях імбир може викликати метеоризм, нудоту, закреп.

 

Як зробити імбирний чай

 

Щоб зробити корисний напій потрібно перш за все обрати якісний продукт. Використовувати слід лише свіже коріння без ознак псування і плісняви. Невеликий шматок очищається від шкірки, дрібно нарізається і заливається окропом. Через 10-15 хвилин напій готов. Щоб зробити його ще смачнішим, слід додати невелику кількість лимону та ложку запашного меду.

 

Взимку зручно завжди мати такий напій під рукою. Проте довго імбирний чай не зберігається. Тут на допомогу прийдуть натуральні пакетовані напої YoGa, що можна замовити в інтернет-магазині Mr.Grill. Купуйте оптом для себе або свого закладу і насолоджуйтесь корисним смачним напоєм щодня.

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Напитки 14:17 Понеділок 0 903 Воздействие кофе на организм Кофе — один из самых популярных напитков, который приносит не только наслаждение, но и удовольствие. Многие предпочитают пить именно этот горячий напиток, потому что он бодрит, поднимает настроение и точно добавляет энергию. Настоящие гурманы предпочитают пить кофе только из свежемолотых зёрен, которые могут, как нельзя лучше, передать все свои полезные качества, вкус и непревзойдённый букет аромата.