» » » » Огляд Xiaomi Watch S1: перший розумний годинник Xiaomi преміум-класу
17:17 Неділя 0 836
17:17, Неділя, 19 листопада 2023

Огляд Xiaomi Watch S1: перший розумний годинник Xiaomi преміум-класу

З кожним роком наручні гаджети стають популярнішими, і, як один з провідних виробників, компанія Xiaomi постійно вдосконалює нові моделі смарт-годинників. Китайський технологічний гігант пропонує великий вибір девайсів за доступною ціною. Годинники Xiaomi отримують безліч позитивних оцінок по всьому світу. Переважно фітнес-трекери орієнтовані на молодь.

Маючи невелику пропозицію преміальних пристроїв, Сяомі вирішили випустити смарт годинник Xiaomi Watch S1, який позиціонується як гаджет високого класу. Магазин AVIC пропонують дізнатися, що він може запропонувати своєму користувачеві.

 

Xiaomi Watch S1: дизайн, екран і управління

 

У всіх моделях лінійки використовується сапфірове скло, яке відрізняється міцністю. Зносостійкість цього матеріалу в 1200 разів краще, ніж у звичайного скла. Корпус пристрою буває сріблястим і чорним, виконаний з нержавіючої сталі. Задня сторона годинника – з матового пластику.

 

Чорна версія Xiaomi Watch S1 комплектується чорним силіконовим ремінцем, а дві інші – коричневим або синім, виготовленим з екошкіри. За потреби ремінці легко знімаються.

 

Якість складання годинника Сяомі на найвищому рівні. Круглий екран AMOLED з діагоналлю 1,43 дюйма має роздільну здатність 460×460 пікселів. Чіткість зображення досягає 326 PPI. Кадрова частота – 60 Гц. Витончений дисплей із сапфіровим склом та фактурний корпус разом надають годинникам вишуканого зовнішнього вигляду.

 

Збоку смарт годинник Xiaomi Watch S1 має дві фізичні кнопки. Верхня відкриває меню (при короткочасному натисканні) та перезавантажує пристрій (при тривалому). Нижня кнопка відкриває додаток, запрограмований користувачем (за замовчуванням встановлено режим тренування). Зліва та справа пристрою знаходиться 2 отвори, під якими ховаються мікрофон та динамік. Вони дозволяють слухати музику або відповідати на дзвінки.

 

У задній частині корпусу встановлено датчик частоти серцевих скорочень. Корпус гаджета водонепроникний за стандартом 5 АТМ: витримує занурення на глибину до 50 м та тиск у 5 атмосфер. Годинник можна використовувати при температурі від -10 до +45°С.

 

Розумний годинник Xiaomi Watch S1: зручність використання та основні функції

 

Перед початком використання гаджет необхідно підключити до мобільного додатку Xiaomi Wear. З його допомогою можна встановлювати циферблати, дивитися статистику здоров'я, тренувань та багато іншого. Пристрій підтримує інсталяцію сторонніх програм.

 

Завдяки Bluetooth, розумний годинник можна синхронізувати з гарнітурою та приймати вхідні дзвінки зі смартфона. Він цілодобово:

 

  • моніторить частоту серцевих скорочень;
  • відстежує якість сну;
  • вимірює рівень кисню в крові.

 

Також є голосовий помічник.

 

Годинник Xiaomi Watch S1 підтримує 117 спортивних режимів, 19 з яких професійні. Охоплює більшість видів спорту: від альпінізму до бігу. Під час тренування девайс веде підрахунок витрачених калорій, пройдену відстань та іншу корисну для спортсменів інформацію.

 

Для ефективної навігації годинник використовує відразу 5 навігаційних систем: GPS, Beidou, ГЛОНАСС, Galileo, QZSS та BeiDou. У сукупності вони дозволяють отримати найточнішу траєкторію руху користувача.

 

Смарт-годинник Xiaomi Watch S1: автономність 

 

Розумний годинник має акумулятор – 470 мАг. Якщо включити функцію вимірювання частоти пульсу, кисню в крові, тиску та сну, то споживання енергії протягом дня становитиме від 10 до 15%. Отже, акумулятор повністю розрядиться приблизно через 7-10 днів.

 

Якщо Ви хочете збільшити час автономної роботи годинника, то доведеться відмовитися від деяких функцій зовсім або використовувати їх періодично. У найкращому разі автономність Xiaomi Watch S1 сягає 24 днів. Потужний зарядний пристрій на 10 Вт забезпечує швидке заряджання трекера: 50% всього за 30 хвилин. Повне заряджання батареї займає 2 години.

 

Фітнес-трекер Xiaomi Watch S1 – вердикт

 

Xiaomi Watch S1 – розумний годинник з власним вишуканим стилем: строгим дизайном і широким функціоналом. Пристрій має високу якість складання, велику кількість спортивних режимів, продуману систему моніторингу здоров'я та хорошу автономність.

 

Використання сапфірового скла екрану, корпусу з нержавіючої сталі та ремінця з екошкіри надають годинникам преміального вигляду. А завдяки динамікам та мікрофону можна слухати музику та відповідати на дзвінки, не дістаючи смартфон. Хочете купити годинник Xiaomi вже зараз? Вигідна пропозиція на Xiaomi Watch S1 та інші моделі бренду доступна в магазині AVIC.UA – онлайн та в фізичних точках продажу в Харкові, Києві, Дніпрі та Одесі.

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Гаджеты 18:04 П’ятниця 0 1 996 Почему украинцы любят Apple Watch Поклонникам Apple продукция компании полюбилась за её эстетику, функциональность и долговечность. В Украине использование брендовой электроники – это ещё и признак финансового благосостояния и высокого статуса её обладателя.