» » » » Скатертини: що треба знати про вибір для щоденного використання і святкового столу
17:33 Неділя 0 1 643
17:33, Неділя, 15 січня 2023

Скатертини: що треба знати про вибір для щоденного використання і святкового столу

Кожна господиня пишається власною оселею й бажає, аби вона мала охайний та акуратний вигляд. Створити дійсно затишну атмосферу допомагає домашній текстиль. Якщо йдеться про кухню або обідню зону, то на столі повинна бути гарна скатертина. Купити її й Львові та по Україні можна в інтернет-магазині «Казковий Сон» за посиланням kazkoviyson.com.ua/skatertini/, де покупцям запропонують скатертини для щоденного використання, або на святковий стіл. Вашим гостям буде дуже приємно, якщо пригощаєте їх власними кулінарними шедеврами за святково прибраним столом.

Які типи скатертин пропонує магазин «Казковий Сон» у Львові

 

Купити скатертини у Львові недорого

 

Якщо мешкаєте у звичайній квартирі, або невеликому власному будинку, тут немає достатньо простору для окремої кімнати, де члени сім’ї могли б збиратися під час вечері або обіду. Використовують для цієї мети кухню. На щодень краще купувати скатертину або клейонку з синтетичних матеріалів, що мають тривалий термін використання:

 

  • ПВХ;
  • пластик;
  • комбінований тип – ПВХ на тканинній основі;
  • поліестер;
  • тефлон тощо.

 

Ці матеріали визначаються практичністю та доступною вартістю. Коштує така скатертина недорого. Принт може бути який завгодно. Єдиний мінус – бажано використовувати підставки під тарілки з гарячими стравами. Будь-які забруднення від залишків їжі дуже легко видалити вологими серветками.

 

А ось святковий стіл бажано прикрашати дорожчими за вартістю скатертинами з натуральних тканин: льон, бавовна, шовк. На сайті інтернет-магазину за посиланням вище є багато таких виробів під різні розміри. Онлайн-консультанти радо допоможуть підібрати гарну скатертину з натуральних матеріалів, аби вона мала гарний вигляд, а гостям було зручно та приємно куштувати приготовані Вами страви.

 

Скатертини оптом та вроздріб

 

Як обрати скатертину за розмірами

 

Тут немає нічого занадто складного. Треба знати габарити святкового столу. Скатертина повинна звисати з країв. Спуск має бути приблизно 20 сантиметрів. Якщо він буде меншим, стіл здаватиметься не досить естетичним. Якщо ж спуск перевищує 30 см, це не дуже зручно, адже є ризик, що хтось ненароком за нього перечепиться. Це буде справжня катастрофа, особливо якщо серед запрошених є малі діти.

 

Домашній текстиль та скатертини у Львові: де купити дешево

 

Українські хати завжди мали чудовий вигляд, бо господині приділяли багато уваги домашньому текстилю: скатертини та рушники з традиційним орнаментом, подушки в розшитих наволочках, м’які та теплі покривала на ліжках тощо. Якщо хочете насолоджуватися справжнім домашнім затишком, інтернет-магазин «Казковий Сон» пропонує величезний вибір текстильних виробів за гуртовими цінами. Це вигідна пропозиція як для приватних осіб, так і підприємців, що бажають розширити асортимент власних магазинів.

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Домохозяйке 12:23 Субота 0 1 114 Чем мыть тканевые ролеты? Рулонные шторы (тканевые ролеты) сейчас пользуются популярностью, потому как они выглядят стильно, современно и не требуют сложного ухода. Подобные изделия легко вливаются в любой интерьер. Они смотрятся изящно, но не привлекают к себе много внимания. Чтобы надолго сохранить их первоначальный вид, нужно правильно за ними ухаживать.