» » » » 132 підприємства на Полтавщині визнали критично важливими
11:18 П’ятниця 0 694
11:18, П’ятниця, 22 вересня 2023

132 підприємства на Полтавщині визнали критично важливими

132 підприємства, установи та організації, які працюють в області, визнали критично важливими для функціонування економіки й забезпечення життєдіяльності регіону. Про це повідомляє прес-центр Полтавської ОВА.
Це й медичні, сільськогосподарські, переробні, торговельні заклади, підприємства нафтогазового комплексу та комунального господарства.

«Такі підприємства забезпечують стабільну діяльність регіону, наповнення місцевих бюджетів та надання життєво важливих послуг людям, — зауважив Максим Калінін, заступник начальника Полтавської ОВА. — Відповідна комісія при облвійськадмінітрації продовжує працювати. Засідання проводимо щотижня. Після позитивного рішення бізнес може забронювати 50% військовозобов’язаних фахівців. На останньому засіданні погодили 4 звернення від підприємств житлово-комунального комплексу».

Нині на Полтавщині 25 підприємств, установ та організацій, які визнали критично важливими, отримали позитивну відповідь від Мінекономіки після погодження Генштабом ЗСУ щодо бронювання працівників.
 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Промышленность и производство / Фото 11:27 Четвер 0 1 702 Постачання промислових рукавів та з’єднань від компанії «Укр-Флекс» ПВХ (полівінілхлорид) та ПУ (поліуретан) використовуються в різних галузях промисловості, в тому числі і для виробництва гнучких трубок та рукавів. Промислові рукави з цих матеріалів широко використовуються для транспортування рідин, газів та пари підвищеної температури. Вони використовуються в галузях нафтопереробки, водопостачання, виробництва харчових продуктів, а також у лісовій та сільськогосподарській промисловості. Компанія «Укр-Флекс» займається постачанням ПВХ, ПУ, промислових та гідравлічних рукавів на українському ринку. Також в асортименті компанії з'єднання камлок й інші типи.