» » » » Навчання в Глазго для українських студентів
13:29 Неділя 0 1 786
13:29, Неділя, 9 жовтня 2022

Навчання в Глазго для українських студентів

Глазго входить до 20 найкращих місць у світі за версією National Geographic Traveler. Місто також було визнано «найдружнішим містом у світі» в опитуванні Rough Guide, а New York Times, The Guardian і Wanderlust описали як місце, яке варто відвідати. А після навчання у Глазго Ви можете відправитись на роботу у США https://myworktravel.com/swat-jobs.html через компанію FLeaders по программам Work and Travel USA або Internship USA. Завдяки захоплюючому поєднанню культури, архітектури, музики, нічного життя, магазинів і спорту, не кажучи вже про доброзичливих жителів, Глазго має все, що Вам потрібно. Доступне, недороге та мультикультурне, це чудове місто для студентів з будь-якого походження та культури.

Чому українцям варто навчатися в Глазго?

 

Архітектура

 

Незважаючи на індустріальне коріння, Глазго відомий як «Шотландія зі стилем». Місто є пам’ятником архітектури та дизайну з яскравими прикладами фірмового дизайну Чарльза Ренні Макінтоша в стилі модерн, як-от Школа мистецтв Глазго та Будинок для любителів мистецтва. Маяк, Шотландський центр архітектури, дизайну та міста, також містить мінливу програму виставок і заходів і відіграє ключову роль у низці значущих дизайнерських проектів.

 

Культура

 

Інші культурні пам’ятки міста включають нещодавно відремонтовану визначну художню галерею та музей Келвінгроув, вражаючу Галерею сучасного мистецтва, колекцію Баррелла в південній частині міста та кінотеатр Глазго (GFT). Глазго також є домом для шотландського балету та шотландської опери, що додає місту захоплюючої міжнародної привабливості та дозволяє легко зрозуміти, чому Глазго колись було визнано європейським містом культури.

 

Музика

 

Нещодавно визнане ЮНЕСКО Містом Музики, жвава музична сцена породила незліченну кількість відомих і новаторських виконавців, у тому числі – останнім часом – Франца Фердинанда, The Fratellis і Glasvegas. Відомі музичні заклади Глазго, такі як легендарний Barrowlands, демонструють нескінченний потік музичних талантів, і, власне, Oasis було відкрито в одному з найвідоміших закладів міста, King Tut’s Wah Wah Hut.

 

Спорт

 

У спортивному плані Глазго, мабуть, найвідоміший за футбол, місто може похвалитися найбільшими футбольними стадіонами Шотландії (Селтік Парк, Айброкс Стедіум і Гемпден Парк) і трьома професійними футбольними клубами. Однак на цьому любов Глазго до спорту не закінчується. Регбі, легка атлетика, бадмінтон, веслування та навіть шінті, серед незліченної кількості інших видів спорту, — усе це подобається по всьому місту. Фактично, свідченням його яскравої культурної привабливості, гостинної атмосфери та першокласних спортивних споруд, у 2007 році Глазго було обрано місцем проведення Ігор Співдружності 2014 року.

 

Шопінг

 

Якщо Вам потрібна роздрібна терапія, Глазго поступається лише Лондону за найкращим шопінгом у Великобританії. Від гігантських торгових центрів на головних вулицях, таких як Buchanan Galleries, до ексклюзивної забудови Princes Square і дизайнерського Італійського центру, Ви знайдете багато приводів, щоб витратити трохи грошей або просто подивитися вітрину.

 

Прогулки

 

Легко знайти трішки передиху серед метушні гамірного міста. З більш ніж 90 парками та садами в межах міста є багато можливостей відпочити самостійно або з друзями, піти на пробіжку або просто насолодитися красою цього «милого зеленого місця».

 

Ночі

 

Велика кількість барів, ресторанів, клубів, театрів і кінотеатрів створюють неперевершене нічне життя, яке приваблює відвідувачів з усієї Великобританії та з-за її меж. На додаток до цих постійних пам’яток, щорічний щоденник подій Глазго насичений: місто приймає великі міжнародні заходи, як-от Celtic Connections у січні, музичний фестиваль традиційної кельтської музики та Міжнародний фестиваль комедії в Глазго кожного березня. Загалом, у цьому процвітаючому мегаполісі ніколи не буває нудно.

 

Навчання у Глазго для українскьких студентів за допомогою компанії FLeaders

 

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Знания 15:14 Субота 0 944 Як зробити математику своїм улюбленим предметом у школі? Математика — це наука, котра є основою для розвитку розумових здібностей, аналітичного та логічного мислення. Саме вона допомагає вчитися розв'язувати складні задачі, досліджувати різноманітні проблеми. Ці навички знадобляться школярикам не тільки під час навчання, але і в реальному житті. Вивчення математики також допомагає краще опановувати інші наукові дисципліни — фізику, хімію, економіку, комп'ютерні галузі.