» » » » Переваги медичного обладнання Canon Medical Systems від офіційного дилера в Україні
10:06 Неділя 0 1 469
10:06, Неділя, 22 січня 2023

Переваги медичного обладнання Canon Medical Systems від офіційного дилера в Україні

Сучасне медичне обладнання для діагностики дозволяє виявляти захворювання на ранніх стадіях. А вчасна діагностика і виявлення хвороби – це найперший крок до скорішого одужання пацієнтів. Офіційний дистриб’ютор Canon Medical Systems Інмед Україна пропонує медичним закладам різних форм власності в Україні та по Європі в цілому найбільший вибір діагностичного обладнання, що створено з урахуванням усіх останніх інноваційних рішень і відкриттів у науці загалом та медицині зокрема. Компанія забезпечує повний цикл сервісного обслуговування: консультації при виборі, доставлення, встановлення та навчання персоналу. На медичне обладнання діє тривала гарантія.

Медичне обладнання Інмед Україні: усе для діагностики та лікування

 

Медтехніка Canon Medical Systems

 

Докладну інформацію про зразки сучасної медичної техніки від всесвітньо відомого виробника зацікавлені покупці знайдуть на сайті компанії за посиланням. Фахівці мають більш ніж 15-річний досвід праці не лише в Україні, а й в багатьох країнах Європи. Основні напрямки діяльності та постачання техніки:

 

  • пристрої для ультразвукової діагностики;
  • комп’ютерна томографія;
  • діагностичне обладнання для магнітно-резонансної томографії;
  • ангіографія – техніка для дослідження судинної системи людини;
  • комплексні офтальмологічні системи для діагностики стану очей, сітківки, вимірювання внутрішнього тиску, ретинальні камери тощо.

 

Окремим напрямом є повне програмне забезпечення сучасних продуктів. У компанії запропонують встановлення оригінальних програмних пакетів для проведення діагностики за допомогою сучасних комп’ютерних технологій. Спеціалісти забезпечують повну підтримку та оновлення ПЗ для його ефективної роботи. Програмне забезпечення дає змогу лікарям отримати максимально точні результати діагностики та вибрати найкращі методи лікування пацієнтів.

 

Вигідна пропозиція для лікарень та приватних клінік від Інмед Україна

 

Купити медичне обладнання Canon в Україні

 

Оскільки компанія є офіційним дистриб’ютором Canon Medical Systems в Україні, всім клієнтам гарантовано дотримання високих стандартів обслуговування. Техніку, що представлена у каталогах – ангіографічні системи, комп’ютерні томографи, рентгенівські детектори, офтальмологічні станції тощо – розроблено та створено саме для сучасних клінік. Партнерами компанії є відомі в різних містах України мережі приватних клінік різного спрямування як універсальні, так і з вузькою специфікацією.

 

Для отримання докладнішої інформації щодо характеристик медичної техніки, умов купівлі та подальшого обслуговування достатньо сконтактуватися з менеджерами Інмед Україна. Вам нададуть фахові консультації та роз’яснення.

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Медицинское оборудование / Фото 16:43 П’ятниця 0 821 Полтавщина отримала гуманітарну допомогу для медичних закладів В область надійшла чергова гуманітарна допомога для медичних закладів. Це медичне обладнання і 20 тонн інвентарю. Його надали громадські організації Elevate Ukraine і «Брати Волонтери» за сприяння Дніпропетровського психоневрологічного центру медико-соціальної реабілітації дітей.