» » » » Що подарувати на рік Чорного Кролика?
18:06 П’ятниця 0 1 832
18:06, П’ятниця, 16 грудня 2022

Що подарувати на рік Чорного Кролика?

Такий непростий для усіх нас рік добігає свого кінця, і вже час подумати, чим ми будемо вітати наших близьких та рідних людей. Якщо Ви вірите у гороскопи, то вже знаєте, що у китайській міфології за кожен рік відповідальна одна з 12 тварин, і вона подарує успіх та щастя тим, хто її правильно зустріне. Прийдешній 2023 рік є цариною Чорного Кролика. Це миролюбна тваринка, яка полюбляє домашній затишок і не любить агресію та небезпеку. Тому, якщо вірити гороскопу, цей рік обіцяє бути спокійнішим, ніж 2022. Що ж, ми усі чекаємо перемоги та миру, тому варто сприймати це як добрий знак.

Команда Gifty підготувала для Вас оригінальні подарунки на Новий рік, які сподобаються і покровителю 2023 року, і Вашим дорогим людям. Навіть якщо Ви не вірите в гороскопи, Вас варто ознайомитися з цим списком, тому що в ньому зібрані якісні, естетичні та корисні речі, які принесуть не менше радості, якщо подарувати їх у будь-якому році на будь-яке свято.

 

Тепло та затишок у горнятку

 

Найперше, що зігріває нас цієї непростої зими — це гарячі напої. Навіть від думки про них вже стає трохи тепліше, чи не так? І Кролику, і Вашим близьким сподобається крутезне стильне горнятко, з якого можна пити як чай-каву, так і “осінній суп” - глінтвейн. Ця тваринка любить грітися у компанії близьких, ну, а хто з нас цього не любить? Тому подарувати щось, що об’єднає родину чи компанію за зігрівальним смачним напоєм, це те що треба на це свято.

 

Що подарувати на рік Чорного Кролика?

 

Джерело: gifty.in.ua

 

Турбота про найдорожчих

 

Цей Новий рік рекомендується зустрічати вдома, у колі найближчих, тому що сім’я та дім для милого пухнастого звіра мають дуже велике значення. І ця ідея сімейності та турботи одне про одного проходитиме лейтмотивом через весь рік. А що може бути більш турботливим, ніж приготувати смачну вечерю для родичів або друзів? Елегантний дизайнерський фартух або календар з цікавими рецептами стане чудовим подарунком під ялинку.

 

Амбіції в бік? Як би не так!

 

Хоча лагідний та тендітний Кролик явно не той звір, у рік якого варто замахуватися на кар’єрні вершини, цей час можна використати для навчання, яке дасть свої плоди у майбутньому. Сертифікат на вивчення англійської мови, такої необхідної у сучасному бізнес-світі — те, що треба у подарунок на цей рік. Також корисним подарунком стане планер, з яким Ваші близькі вчитимуться ставити маленькі цілі та досягати їх. Адже всім нам відомо, що великий шлях починається з невеличких кроків.

 

Що не до вподоби Чорному Кролику

 

Як ми вже зазначали вище, Кролик не любить агресію, ризик та різкі рухи. Тому небажано дарувати подарунки, пов’язані з такою діяльністю. Будь-що колюче та різальне, зброя та інші предмети, які випромінюють негативну енергію, йому явно не сподобаються. Якщо Ви все ж таки хочете подарувати щось, пов’язане з активністю, хай це краще буде сертифікат на заняття з йоги або романтична подорож у чарівне тихе місце. Взагалі усе романтичне, тематика кохання та ніжності — це царина Кроликів, які розуміються на любощах.

 

Звичайно, не варто ставитися до усіх цих гороскопів занадто серйозно. Але перед Новим роком у повітрі відчувається така магічна атмосфера, що інколи просто неможливо їй не піддатися. У магазині Gifty можна знайти подарунки для будь-якого року, особистості чи приводу, і з ними точно неможливо помилитися — усі вони просякнуті турботою, теплом і великою любов’ю до всього українського. З гороскопом чи ні, тепер Ви знаєте, куди звертатися за безпрограшними варіантами для презентів.

 

Що подарувати на рік Чорного Кролика?

 

Джерело: gifty.in.ua

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Новый год 14:29 П’ятниця 0 1 839 На Полтавщині заборонені феєрверки, салюти та петарди! Начальник Полтавської обласної військової адміністрації Дмитро Лунін нагадав, що на Новий рік на Полтавщині заборонені феєрверки, салюти, петарди й інші піротехнічні засоби. Відповідне рішення прийняла Рада оборони області.