» » » » На Полтавщині заборонені феєрверки, салюти та петарди!
14:29 П’ятниця 0 1 827
14:29, П’ятниця, 30 грудня 2022

На Полтавщині заборонені феєрверки, салюти та петарди!

Начальник Полтавської обласної військової адміністрації Дмитро Лунін нагадав, що на Новий рік на Полтавщині заборонені феєрверки, салюти, петарди й інші піротехнічні засоби. Відповідне рішення прийняла Рада оборони області.
«Усім прихильникам відзначити Новий рік із піротехнікою нагадую, що на Полтавщині заборонено використовувати для розваг і продавати феєрверки, салюти, петарди й інші піротехнічні засоби, — наголосив Дмитро Лунін. — Війна триває. Святкувати будемо після перемоги. „Гучні“ розваги недоречні. Переселенці й жителі Полтавщини вже таких звуків наслухалися. Поліція контролюватиме безпеку під час новорічних свят і реагуватиме на випадки використання чи реалізації піротехнічних засобів. Будьмо свідомими й відповідальними. Все буде Україна!».
 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Новый год 18:06 П’ятниця 0 1 809 Що подарувати на рік Чорного Кролика? Такий непростий для усіх нас рік добігає свого кінця, і вже час подумати, чим ми будемо вітати наших близьких та рідних людей. Якщо Ви вірите у гороскопи, то вже знаєте, що у китайській міфології за кожен рік відповідальна одна з 12 тварин, і вона подарує успіх та щастя тим, хто її правильно зустріне. Прийдешній 2023 рік є цариною Чорного Кролика. Це миролюбна тваринка, яка полюбляє домашній затишок і не любить агресію та небезпеку. Тому, якщо вірити гороскопу, цей рік обіцяє бути спокійнішим, ніж 2022. Що ж, ми усі чекаємо перемоги та миру, тому варто сприймати це як добрий знак.