» » » » Fiche Pizza – найсвіжіша піца у Вишневому з доставкою
14:23 Неділя 0 2 340
14:23, Неділя, 1 жовтня 2023

Fiche Pizza – найсвіжіша піца у Вишневому з доставкою

Поціновувачі італійських традицій харчування, а саме – запашної гарячої піци – можуть замовити цю страву зі швидкою доставкою. Ресторан Fiche Pizza пропонує величезний асортимент піци з найрізноманітнішими начинками. А крім того, тут можна скуштувати бургери, страви фрі та салати. Широке меню закладу не залишить голодним жодного гурмана. Тепер замовити піцу у Вишневому можна у будь-який час.
Доставка піци Вишневе від піцерії Fiche Pizza

 

Різноманіття піц

 

У ресторані Fiche Pizza можна спробувати як піцу за традиційними рецептами, так і цікаві новинки:

 

  • Маргарита;
  • Пепероні;
  • Гавайська;
  • Баварська;
  • Кентуккі;
  • Цезар;
  • Паляниця;
  • Джавелін;
  • Тунець та сир тощо.

 

А у справжніх ласунів є можливість зібрати власну піцу за своїм смаком. Зручний візуальний конструктор піци дозволяє підібрати найулюбленіші інгредієнти, щоб насолодитися найсмачнішою стравою.

 

Для приготування піци ресторан використовує найсвіжіші ковбаски, шинку, бекон. Зелень та овочі постачають місцеві фермери, а соуси піцайоло виготовляють самі із якісних інгредієнтів. Результат – запашна, апетитна, смачна піца.

 

Смачна піца з доставкою додому у Вишневому

 

Бургери

 

Хочете чогось американського? Спробуйте бургери на булочці бріош від Fiche Pizza. Різноманіття смаків цих страв обов’язково сподобається кожному. Тут можна замовити:

 

  • Кідбургер;
  • Чізбургер;
  • Блюбургер;
  • Мелтбургер та інші варіації улюбленого ситного перекусу.

 

Усі інгредієнти винятково свіжі та апетитні. Звичайним бургером можна насититися надовго.

 

Замовити піцу у Вишневе

 

Страви у фритюрі

 

Тим, хто не мислить ситного обіду без смажених страв, обов’язково варто зазирнути у розділ «Фрі» на сайті Fiche Pizza. Тут є все – від картоплі та цибулі, обсмажених в олії, до нагетсів, крилець і навіть морепродуктів у клярі.

 

Салати

 

Не забувайте про здорове харчування і додайте до замовлення освіжаючі салати. Зроблені за найкращими італійськими рецептами, з пармезаном, прошутто, креветками та ніжним соусом, ці апетитні салати нададуть енергії та наповнять організм корисними вітамінами й клітковиною.

 

Напої

 

Ресторан пропонує також воду, солодкі напої, холодний ароматизований чай, соки у величезному асортименті. Підберіть улюблений напій до свого замовлення і насолоджуйтесь комбінацією смаку.

 

Швидка доставка у Вишневому

 

Що б Ви не замовили, кур’єр Fiche Pizza привезе Вам свіжі страви протягом години. А при замовленні на певну суму доставка повністю безкоштовна. Ресторан готовий привезти страви також у села, що знаходяться поблизу – Крюківщина, Святопетрівське, Софіївська Борщагівка. Щоб зробити замовлення, достатньо подзвонити або залишити заявку на сайті Fiche Pizza.

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    16:39 П’ятниця 0 2 165 Найсмачніша піца у Києві: 3 кращі доставки міста Ідеальна піца – це поєднання хрусткого тіста, різноманітної начинки, смачних соусів та сиру, що апетитно тягнеться та дарує насолоду від кожного шматочка. Щоб піца гарно смакувала, вона має бути виготовлена з турботою з найкращого крафтового та пшеничного борошна, якісної оливкової олії та закваски, створеної майстрами пекарської справи. Приправлена спеціями та печерицями, цибулею чи декількома видами сирів, піца не просто втамовує голод, але й створює особливу атмосферу сімейної вечері чи романтичного перегляду улюблених фільмів. Пропонуємо три київські піцерії, які точно сподобаються Вам своїм меню.
    Пиццерии / Фото 17:40 Четвер 0 2 266 Справжня італійська піца у Львові: де замовити швидку доставку Італія багато речей подарувала світові: картини та скульптури великих митців епохи Відродження, літературні твори Данте Аліг'єрі, визначні архітектурні стилі, гарну музику. Знана країна є завдяки й своїм кулінарним шедеврам. Приміром, піцу обожнюють у будь-якій країні. Україна також не є виключенням. Але щоб насолодитися справжнім італійським смаком, треба знати, де замовити цю страву. У Львові приготуванням та доставленням піци займається MA Pizza, де працюють професійні піцейоли, використовуючи лише оригінальні та найсвіжіші продукти, що їх привозять з Італії, Іспанії та інших країн Європи. Доставка містом здійснюється оперативно й безкоштовно. Від моменту замовлення піци на дровах до її отримання минає в середньому 29 хвилин.