» » » » Ортопедичні матраци Матролюкс — гарантія здорового сну в комфортних умовах
10:38 Понеділок 0 6 744
10:38, Понеділок, 6 червня 2022

Ортопедичні матраци Матролюкс — гарантія здорового сну в комфортних умовах

Відома компанія Матролюкс займає одну з провідних позицій з виробництва найкращих ортопедичних матраців у нашій країні. Правильно вибрані ортопедичні матраци цього виробника забезпечать міцний та здоровий сон. Усі моделі відрізняються високим ортопедичним ефектом. Кожен виріб забезпечує рівномірну підтримку хребта сплячої людини. Ортопедичні матраци Матролюкс на основі блоку незалежних пружин мають різну жорсткість сторін. Жорстка сторона матраца виконана з міцної та пружної кокосової койри, інша, більш комфортна сторона, крім невеликого шару кокосової койри, доповнена еластичним натуральним латексом.

Матрац Матролюкс Сан у висоту становить 25 см і відрізняється грамотно продуманою комбінацією наповнювачів. З одного боку (середньої жорсткості) зверху знаходиться шар натурального латексу, що йде за ним. А з іншого, жорсткого боку зверху розташований шар кокосової койри, під яким розташовується шар латексу. Матрац Сан дещо схожий на Голд. Відмінність криється у будові жорсткої сторони — у Сан вона складається тільки з койри, а в Голд між койрою та пружинним блоком розташований шар латексу. Крім цього в більш м'якій стороні шар кокосової койри в матраці Сан тонше, за рахунок чого він трохи нижчий за Голд.

 

матраци матролюкс

 

Тим, хто віддає перевагу купити матрас 1600 на 2000 недорого середнього рівня жорсткості, пропонуємо модель Матролюкс Скай. Завдяки продуманій комбінації наповнювачів (поєднання еластичного натурального латексу та пружної кокосової койри) модель ідеально підлаштовується під контури тіла сплячої людини, забезпечуючи йому підвищений комфорт.

 

Усім, хто цінує найкраще поєднання високої якості та демократичної вартості, варто купити матрац Паола Матролюкс. На поверхні виробу знаходиться пористий ерголатекс, завдяки структурі якого створюється мікромасажний ефект, що сприяє повному розслабленню м'язів під час сну. Бездоганну вентиляцію, теплообмін та надійний захист від деформації матраца забезпечує пружний та довговічний шар кокосової койри.

 

Ортопедичні матраци Матролюкс рекомендується придбати всім, у кого є захворювання спини та хребта, а також як профілактичний захід від таких хвороб.

 

До основних переваг продукції можна віднести:

 

  • використання екологічно чистих надійних матеріалів, виготовлених із застосуванням інноваційних технологій;
  • підвищений комфорт під час сну;
  • довговічність у процесі експлуатації;
  • широкий асортимент пружинних та безпружинних моделей для дорослих та дітей;
  • зносостійкість;
  • підвищені характеристики міцності;
  • оптимальне поєднання бездоганної якості та привабливої ​​вартості.

 

Наш сайт magdek.com.ua надає інформації про продукцію Матролюкс не менше, ніж офіційний сайт матраців Matroluxe. У нашому зручному для перегляду та вибору онлайн каталозі можна докладно ознайомитися з усіма моделями, їх відмінними рисами, експлуатаційними характеристиками, а також почерпнути багато корисного та цікавого про цю продукцію, яка користується підвищеним попитом серед сучасних покупців.

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Отдых и оздоровление / Фото 12:41 Неділя 0 758 У Кременчуці запрацювали рятувальні пости в місцях масового відпочинку біля води 1 червня в місцях масового відпочинку біля води розпочали свою роботу рятувальні пости. Вони працюватимуть кожного дня з 10:00 до 19:00. Про це повідомляє КП «Кременчук АКВА-СЕРВІС».