» » » » Оригінальні японські смаки: де замовити суші у Києві з безкоштовною доставкою
12:04 Середа 0 1 319
12:04, Середа, 14 вересня 2022

Оригінальні японські смаки: де замовити суші у Києві з безкоштовною доставкою

Яку страву обрати, якщо треба швидко та смачно перекусити на роботі? Вибір сьогодні доволі великий. Дехто приносить з дому приготовані з любов'ю голубці чи вареники, хтось шукає найближчі кафе та їдальні. Але якщо обідня перерва коротка, можна замовити їжу прямо до офісу. Обирайте перевірені служби доставлення їжі, аби скуштувати смачні роли у компанії колег. Японські суші швидко стали популярними завдяки тому, що вони поживні та корисні, адже містять морепродукти у великій кількості. Це найкращий вибір для людей, що слідкують за своєю фігурою та уважно рахують кожну спожиту калорію.

ROCO Sushi Київ: роли та сети за фірмовими рецептами

 

Бажаєте влаштувати невеличке свято в офісі та пригостити друзів японськими стравами? Для цього не треба цілий день стояти на кухні та практикуватися у майстерності загортання рису та шматочків лосося у листи норі. Достатньо на сайті чи в телефонному режимі замовити суші у мережі ресторанів ROCO Sushi у Києві. Вже за 59 хвилин обраний сет ролів Вам привезе кур'єр з безплатною доставкою у будь-який район столиці. Чому кияни полюбляють замовляти суші саме від ROCO? З низки причин:

 

  • найширший вибір — понад 60 видів суші, що їх приготовано як за традиційними, так і фірмовими рецептами;
  • кожен вид суші містить велику кількість риби, ікри, м'яса, а не лише рис;
  • кухарі для приготування використовують найсвіжіші та найякісніші інгредієнти;
  • кешбек та бонусна програма, а для іменинників на день народження діє знижка до 20 відсотків;
  • кожен день відбуваються різноманітні акції, під час котрих можна придбати набагато більше суші.

 

Замовити суші Київ

 

Зверніть увагу, що у меню ROCO Sushi присутні не лише роли та сети, а ще й інші страви: супи, різні види кави за міцністю та присмаком, напої, соуси. А зробити замовлення можна у зручний спосіб на сайті ресторану, через чат-бот або за номерами телефонів. Усі клієнти, що регулярно замовляють тут японську їжу з доставкою Києвом, на 100 відсотків задоволені якістю, вибором меню та швидкістю обслуговування.

 

Які суші вибрати на обідню перерву

 

Японці добре знаються на здоровому харчуванні. А доказом цього є той факт, що у цій морській країні є дуже багато довгожителів віком 115-120 років. Мережа ресторанів ROCO Sushi пропонує покупцям декілька основних видів суші.

 

ROCO Sushi - безкоштовна доставка суші додому

 

Традиційний рецепт

 

Тут зазвичай використовують варений рис та шматки сирого лосося, а все це перев'язують тонкою стрічкою з водорості норі. Смак додають за допомогою соусів: соєвий, унагі, кім чі. Пікантності додає також японська гірчиця — васабі, мізуна. Згодом цей традиційний рецепт почав видозмінюватися, завдяки чому з'явилося багато нових видів суші, котрі Вам запропонують у ROCO Sushi.

 

Макі

 

Це суші, що загорнуті у лист норі, наче наші голубці. Їх є декілька типів:

 

  • хосомакі — містять лише рис та один вид начинки;
  • футомакі — більші за розміром, складаються з кількох інгредієнтів;
  • урамакі — рис знаходиться зверху, а всередині загорнута у норі начинка.

 

Доставка суші у Києві додому та в офіс

 

Роли

 

Відрізняються від звичайних суші та макі рецептами приготування, начинками та зовнішнім виглядом. У ресторанах ROCO Sushi можна замовити найпопулярніші роли: Філадельфія, запечені з креветками чи ікрою, з вугром. Діти дуже полюбляють солодкі роли з різними фруктами та солодощами.

 

Гункани

 

Це ті самі роли з рисом всередині, а ось зверху накладають усіляку начинку на будь-який смак: ікра, гребінці, м'ясо креветок тощо. Також гункани дещо більші за розміром, тому в порції зазвичай йде два шматочки, а не вісім, як у стандартному сеті. Як бачимо, вибір дійсно великий. Якщо бажаєте відчути традиційні смаки Японії у Києві, або спробувати щось новеньке, замовляйте різні види суші онлайн в ресторанах ROCO Sushi зі швидкою та безкоштовною доставкою.

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Суши-бары 21:42 Вівторок 0 1 270 Где заказать самые свежие суши в Киеве? Открываем секреты лучших ресторанов В наше время суши являются одним из самых популярных блюд японской кухни. Их сочное и свежее сочетание рыбы, овощей и риса завоевало сердца многих гурманов. Если Вы находитесь в Киеве и хотите насладиться великолепными суши, то попали по адресу. В этой статье мы раскроем Вам секреты лучших ресторанов, где можно заказать самые свежие и вкусные суши в Киеве.