» » » » Путівник Україною: які міста варто відвідати навіть в умовах війни
19:41 Понеділок 0 1 591
19:41, Понеділок, 2 січня 2023

Путівник Україною: які міста варто відвідати навіть в умовах війни

2022 рік став найважчим за всю історію України. Але українці, навіть в умовах повномасштабного вторгнення, не втрачають надію на Перемогу. А ЗСУ нещадно б'є та жене ворога з усіх напрямків. Звісно, усі погляди та думки сьогодні спрямовано на захисників. Але людині іноді треба відпочивати. За останній рік значно зросла популярність туристичних маршрутів всередині країни. Якщо Ви волієте безпечно подорожувати Україною, онлайн-путівник Travel Guide допоможе спланувати подорож та обрати найцікавіші місця для відвідування. Ви побачите, що в нашій країні є багато локацій для повноцінного відпочинку, знайомства з історією краю, відвідин архітектурних та природних пам'яток.

Львівщина та Прикарпаття: що подивитися

 

Зазвичай українці обирали обмежену кількість напрямків для мандрів. Влітку пляжі Криму, Азовського та Чорноморського узбереж були вщерть заповнені відпочивальниками. Коли ворога буде розбито, туристи з України знов поїдуть відпочивати до Євпаторії, Судаку чи Феодосії. Звісно, кожен українець неодмінно має побувати у Києві, адже це є столиця. А культурними столицями України є Львів та Одеса. Не забуваймо про Харків, котрий також був столицею України у свій час.

 

Місто Львів. Планування поїздки на вихідні, музеї, храми, парки

 

Якщо Вам раніше не доводилося проводити відпочинок на Прикарпатті, варто довідатися більше про ці краї. Одною з архітектурних перлин України є старовинне місто Львів, котре зберегло усі риси культурного європейського міста. Тут маємо центральну частину, що почала забудовуватися ще у XIV-XV століттях. На сайті Travel Guide знайдете докладні описи пам'яток архітектури, яскраві панорамні фото. Також на сайті є багато корисної інформації для мандрівника:

 

  • адреси музеїв;
  • рейтинги санаторіїв та гірськолижних курортів;
  • карти міст з позначеними на них цікавими місцями для обов'язкового відвідування;
  • розповіді про туристичні атракції на кшталт зоопарків, аквапарків, оригінальних кафе та ресторанів.

 

Мандри Україною в умовах воєнного стану

 

А щоб не забути перелік локацій, котрі хотілося б побачити на власні очі, достатньо зареєструватися на сайті та скласти маршрути для мандрівок Україною. Є можливість підписатися на інформаційне розсилання електронних листів.

 

Чому варто відвідати саме Львів та Львівщину

 

Львів — є одним з найбільших міст України. Його центральними вулицями можна гуляти, неначе музеєм просто неба. Усім добре відомі львівські кав'ярні. На Львівщині також є багато цікавого.

 

Відпочинок, туризм та подорожі по Україні

 

Якщо вирушити у західному напрямку, побачите, як на обрії поступово починають вимальовуватися обриси Карпатських гір. Навіть якщо просто мандруєте власною автівкою, матимете змогу зупинитися біля джерел з цілющою мінеральною водою, та помилуватися лісами посеред гір. Тут можна зробити багато селфі для сімейного альбому та розповсюдження у соціальних мережах.

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Путешествия, туризм 18:44 Середа 0 1 385 Відпочинок у Буковелі взимку: різноманіття та переваги Відпочивати зимою у Буковелі приємно та зручно. Закритий з усіх сторін від холодних вітрів гірськолижний курорт дарує ідеальний зимовий відпочинок в карпатах з дітьми. М’яка карпатська зима та особливий мікроклімат у Буковелі робить відпочинок комфортним та теплим, з великою кількістю снігу та дивовижними краєвидами. Для дорослих на курорті знайдеться чимало цікавих занять та місць для відвідування. Це ідеальний курорт для сімейного відпочинку, турів вихідного дня та повноцінної відпустки.