» » » » Отримання дозволу ПМП на Кіпрі, в Монако чи Португалії: переваги для підприємців України
13:04 Субота 0 1 560
13:04, Субота, 14 січня 2023

Отримання дозволу ПМП на Кіпрі, в Монако чи Португалії: переваги для підприємців України

Переїхати на постійне місце проживання (ПМП) до ЄС – це мрія багатьох жителів України. Не треба зайвий раз нагадувати, що у Європі набагато вищі стандарти життя та є безліч умов для розвитку бізнесу. Але процедура отримання ПМП у тій чи іншій країні ЄС – довга процедура. Також немає гарантії, що Вам це вдасться. У дещо кращому положення знаходяться підприємці, котрі мають змогу отримати податкове резидентство, інвестуючи власні кошти в економіку однієї з західних країн.

Консультації щодо міграційного законодавства ЄС та країн Заходу

 

Отримання дозволу на постійне місце проживання

 

Бажаєте пришвидшити процес, аби переїхати до Європи найближчим часом. У цьому Вам допоможе консультація з питань міграційного законодавства ЄС та західних країн, котру усім охочим нададуть у компанії GLS Law Company у Києві. Чому варто звернутися саме сюди:

 

  • понад 15 років на ринку України;
  • 200 постійних корпоративних клієнтів у різних куточках світу;
  • спеціалізація – консультаційні послуги для середнього та великого бізнесу;
  • фахівці сприяли відкриттю більш ніж 250 компаній у різних юрисдикціях з вигіднішими умовами оподаткування, аніж в Україні.

 

Відкрити податкове громадянство тієї чи іншої країни ЄС або Заходу в цілому – це можливість розширити сферу впливу, а також вберегти кошти від інфляційних процесів, що є звиклим явищем для України. Фахівці компанії за посиланням уважно вивчать Ваші побажання, аби порекомендувати найкращі юрисдикції на Європейському континенті.

 

Фінансово незалежні іноземці у Європі

 

Будь-яка країна Європи надає прихисток переселенцям з України, що вимушені тікати від війни. Але це велике навантаження на місцеві бюджети. Натомість у Європі радо приймають фінансово незалежних іноземців, що готові інвестувати в економіку, створювати нові робочі місця та приносити дохід державі.

 

Отримати посвідку на проживання за кордоном

 

Одні з найвигідніших умов пропонують у Португалії:

 

  • достатньо інвестувати суму від 250 тисяч євро;
  • жодних вимог щодо постійного проживання у Португалії, вистачить лише сімох діб на рік;
  • нові резиденти отримують суттєві податкові пільги для розвитку власного бізнесу;
  • інвестор отримує усі переваги, що їх мають громадяни Португалії у сферах захисту та охорони здоров’я.

 

Як демонструє досвід фахівців із компанії GLS Law Company у Києві, доволі вигідні умови інвесторові готові запропонувати у Монако та на Кіпрі. Якщо ж обираєте саме цю компанію, від Вас майже нічого не вимагається, адже усі справи вирішують закордонні партнери та адвокати у різних країнах. Клієнту гарантують швидке оформлення усіх необхідних документів для отримання посвідки на ПМП та податкового громадянства. Докладнішу інформацію можна отримати безпосередньо за посиланням вище.

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Путешествия, туризм 18:44 Середа 0 1 385 Відпочинок у Буковелі взимку: різноманіття та переваги Відпочивати зимою у Буковелі приємно та зручно. Закритий з усіх сторін від холодних вітрів гірськолижний курорт дарує ідеальний зимовий відпочинок в карпатах з дітьми. М’яка карпатська зима та особливий мікроклімат у Буковелі робить відпочинок комфортним та теплим, з великою кількістю снігу та дивовижними краєвидами. Для дорослих на курорті знайдеться чимало цікавих занять та місць для відвідування. Це ідеальний курорт для сімейного відпочинку, турів вихідного дня та повноцінної відпустки.