» » » » Найкращі рішення для безпеки: камери відеоспостереження Dahua, Hikvision
15:04 Четвер 0 1 453
15:04, Четвер, 28 жовтня 2021

Найкращі рішення для безпеки: камери відеоспостереження Dahua, Hikvision

Як забезпечити цілковитий контроль власного будинку, промислової території чи паркінгу? Для цього є багато рішень, наприклад, найняти охоронців, котрі цілодобово спостерігатимуть за об'єктом, що знаходиться під вартою. Але існують і сучасніші рішення. Так, в інтернет-магазині за посиланням https://vidimost.com/ увазі зацікавлених покупців представлено камери та системи відеоспостереження різноманітного призначення. Компанія пропонує оригінальну продукцію найвідоміших виробників — Hikvision та Dahua. У чому ж полягають визначні переваги продукції саме цих брендів? Спробуємо розібратися.

Доступні за ціною камери Dahua, Hikvision від VIDIMOST


Передовсім, клієнти відзначають доступну вартість продуктів цих брендів. Для прикладу погляньмо на характеристики однієї з найдешевших моделей — Dahua DH-HAC-T1A11P (2.8 мм):
Камери відеоспостереження Dahua, Hikvision
  • купольна конструкція, що гарантує надійність навіть у приміщеннях з підвищеною вологістю;
  • запис відео здійснюється з високою роздільною здатністю;
  • споживає лише 2,3 Вт електроенергії;
  • здатна працювати у широкому температурному діапазоні.

Звісно, це доволі дешева камера, що позбавлена деяких функцій, наприклад передача зображення через бездротову мережу Wi-Fi. Але вона добре виконує свою роботу, забезпечуючи чітке зображення з кутом огляду понад 90 градусів. Якщо ж обирати дорожчі варіанти, Ви знайдете моделі, котрі наділено великим набором додаткового функціонала: обертання, запис звуку, інтеграція з системами протипожежної безпеки, підключення до Wi-Fi тощо. Спеціалісти інтернет-магазину за посиланням вище завжди готові підібрати для клієнтів комплексні рішення, виходячи з їхніх побажань та цілей.

Ключові переваги систем спостереження від VIDIMOST


Сучасна система відеоспостереження — це не лише відеокамери, хоча вони відіграють основну роль. Сьогодні можна об'єднати в одну мережу різноманітні системи захисту та безпеки: відеоспостереження, протипожежну сигналізацію, оповіщення мешканців чи співробітників тощо. СМАРТ-функції також знайшли втілення у камерах Dahua та Hikvision. Так, у якій би точці світу не перебував господар будинку, він завжди матиме змогу переглядати через мобільний додаток, що відбувається у кімнатах та на території.

комплекти відеоспостереження та охоронні системи Uniview Dahua Ajax Hikvision

Якщо Ви зацікавлені у встановленні сучасних систем відеоспостереження, комплексні послуги Вам нададуть спеціалісти компанії VIDIMOST: готові комплекти, роботи зі встановлення, введення мережі в експлуатацію, цілодобова технічна та консультативна підтримка клієнтів. Доставлення камер спостереження відбувається оперативними темпами і в будь-який регіон України.
 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Видеонаблюдение и охрана / Фото 15:08 Неділя 0 1 787 Современные решения для обеспечения безопасности разных видов помещений в Кременчуге Одним из эффективных способов обеспечения безопасности для дома или предприятия являются услуги охраны. Возможность круглосуточного наблюдения, группы быстрого реагирования, постоянный контроль за территорией минимизируют риски взлома или проникновения. В зависимости от типа объекта и целей заказчика компания «Венбест» предоставляет разные услуги охраны, включая пультовой и физический варианты.