» » » Понад 500 тисяч податкових декларацій в електронній формі подали платники Полтавщини
09:31 Понеділок 0 646
09:31, Понеділок, 4 грудня 2023

Понад 500 тисяч податкових декларацій в електронній формі подали платники Полтавщини

Сьогодні Державна податкова служба України пропонує десятки онлайн-сервісів, які спрощують взаємодію та комунікацію із податковими органами, економлять час і ресурси платників податків.
В. о. начальника ГУ ДПС у Полтавській області Алла Рябкова у коментарі місцевим медіа повідомила, що з початку 2023 року до контролюючих органів Полтавської області платниками податків подано 538 187 податкових декларацій, при цьому 532 641 (98,97%) – засобами телекомунікаційного зв’язку.

Подання звітності в електронному вигляді – це економія часу, мінімізація помилок, використання актуальних версій документів та спрощення процедури подання податкової декларації. Для формування та надсилання документів податкової звітності в електронній формі платник може скористатися Електронним кабінетом платника.

Ознайомитись із детальною інструкцією щодо подання звітності через Електронний кабінет та його функціональними можливостями можна за посиланнями: 1, 2.

За інформацією ГУ ДПС у Полтавській області
 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Экономика 13:10 Понеділок 0 305 Кому потрібно звернутися за субсидією до ПФУ на початку неопалювального сезону? Більшість домогосподарств, що отримували субсидію в опалювальний період, продовжить отримувати їх і в неопалювальний (з 1 травня до 30 вересня). Призначення відбудеться автоматично, за умови, що у людини не змінився майновий стан, склад родини чи місце проживання, адже саме ці чинники впливають на розміри нарахувань.