12:35 Неділя 0 705
12:35, Неділя, 15 вересня 2024
Власть 705 0

Відбулося пленарне засідання позачергової двадцять шостої сесії Кременчуцької міської ради

13 вересня 2024 року пройшло пленарне засідання позачергової двадцять шостої сесії Кременчуцької міської ради, на якому депутати розглянули 64 питання порядку денного, що охоплюють різні аспекти життя міста.
Традиційно сесію розпочали з хвилини мовчання в пам'ять про військових та жителів Кременчука, які загинули, захищаючи Україну. Міський голова Віталій Малецький привітав найкращих спортсменів Кременчука з нагоди Дня фізичної культури і спорту України, вручивши їм Почесні грамоти виконкому міської ради та Подяки міського голови. Бронзового призера ХХХІІІ літніх Олімпійських ігор 2024 року, заслуженого майстра спорту України з греко-римської боротьби, народного депутата Жана Беленюка та срібного призера ХVІІ літніх Паралімпійських ігор 2024 року з легкої атлетики, майстра спорту міжнародного класу Володимира Пономаренка нагороджено почесним знаком «За заслуги перед містом».

Депутати підтримали питання, що стосуються виконання закону про деколонізацію, затвердивши уточнений Перелік вулиць, провулків, проїздів, тупиків та площ у громаді. Було прийнято рішення щодо організаційно-правових заходів з усунення пам’ятника матросам Дніпровської флотилії з публічного простору на вул. Івана Приходька біля мосту.

Крім того, депутати ухвалили рішення про змішану форму навчання у закладах позашкільної освіти, що підпорядковуються Департаменту у справах сімей та дітей на 2024/2025 навчальний рік, та реорганізацію шляхом приєднання дитсадків №73 до №46, а також №24 до №77.

Також було внесено зміни до низки рішень Кременчуцької міської ради та міських програм, ухвалено рішення щодо землекористування, управління міським майном, діяльності комунальних підприємств і підтримки Збройних Сил України.
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Власть 16:49 Середа 0 1 803 Паспортизація водних об'єктів у Полтавській області У Полтавській області активно ведеться робота з паспортизації водних об'єктів. Загалом необхідно паспортизувати 648 водойм, і громади вже визначили перелік на цей рік, до якого увійшли 61 водойма в межах Козельщинської, Лубенської, Миргородської, Новогалещинської, Новосанжарської, Решетилівської, Семенівської та Хорольської територіальних громад.