» » » Рейтинг веб-сайтів Луцька за версію народних програмістів
12:27 Вівторок 0 3 541
12:27, Вівторок, 5 травня 2015

Рейтинг веб-сайтів Луцька за версію народних програмістів

Рейтинг веб-сайтів Луцька за версію народних програмістівРейтинг веб-сайтів Луцька за версію народних програмістівУ місті Луцьк дуже багато сайтів в Інтернеті. Проте не всі вони радують око чи є корисними. Ми вирішили проаналізувати ринок веб-сайтів, хто що пропонує та в кого які веб-сторінки.

Для початку ми вирішили поглянути на сайти органів державної влади. Зайшли на сторінку міської ради Луцька. Сайт гарний, виконаний у синіх тонах, гарно намальований та якісне програмування. Ми подивились, а хто запрограмував веб-сайт для органу влади. Для цього треба поглянути вниз сайту у частину footer та прочитати, що виконала фірма луцьк розробка сайтів ще 2 роки тому. Після аналізу сайту міської ради міста Луцьк ми вирішили поглянути на те, який сайт має обласна рада та чиновники вищого рівня.


Веб-сайт обласної ради Луцька дуже схожий на міську раду. Таке враження, що робила одна і та ж фірма, програмування дуже схоже, html одинаковий та дизайн зроблений під копірку. Зрозуміло, що хостинг сайтів відбувається на серверах які знаходяться у самому приміщення ради, тому пропінгувати сайт і визначити власника не так просто.


Далі ми дивились на сайти бізнес еліти Луцька. Тут ситуація краща. Веб-сайти значно дорожчі, дизайн яскравіший та швидкість відкриття краща, оскільки всі вони гарно кешуються. Проте бувають і окремі випадки, дешеві сайти від незрозумілих фірм. Поганий дизайн, по вартості 500 гривень за сайти, відразу видно робив студент початківець. Тому ми рекомендуємо, що розробка сайтів луцьк має відбуватись у веб-студії з досвідом на ринку, де програміст вивчав код та дизайнер знає, що таке Інтернет.


Особливу увагу слід відзначити сайтам на англійській мові. Так, у нашому місці багато підприємців хоче вийти на ринок Польщі, тому роблять сайти англомовні. Звісно, не всі програмісти знають як поставити англомовну версію сайту для системи управління сайтом Джумла, проте така послуга існує.


Якщо завершувати аналіз сайтів в Луцьку, то на перше місце ми поставимо бізнес-середовище, далі буде йти органи влади, решта сайти початківці з невеликим бюджетом.

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    В Украине 12:58 П’ятниця 0 2 052 Іноземцям дозволили служити у Національній гвардії України Президент України Володимир Зеленський підписав указ, згідно з яким іноземці, котрі відповідають вимогам проходження військової служби, можуть добровільно служити в Національній гвардії України. Про це йдеться в Указі Президента № 84/2024, від 21 лютого.