» » » Допомога талановитій молоді в Україні від фонду Паріматч
12:20 П’ятниця 0 4 525
12:20, П’ятниця, 1 квітня 2022

Допомога талановитій молоді в Україні від фонду Паріматч

В Україні є багато талановитих дітей, котрі демонструють гарні результати у спорті, музиці, мистецтві. Але треба констатувати, що не завжди є необхідні умови для подальшого розвитку та досягнення успіхів. Саме тому різноманітні благодійні фундації пропонують допомогу молоді. Однією з них є Parimatch Foundation. Якщо Ваша дитина має талант, на сайті благодійного фонду Паріматч за посиланням https://parimatch.foundation/programi/ зможете отримати детальну інформацію про програми допомоги талановитій молоді в Україні та інших країнах світу. Фонд було засновано у 2019 році.

Як Паріматч допомагає розвивати спортивні таланти

 

Соціальні програми Parimatch Foundation

 

Основна мета компанії — створення належних умов, за котрих талановита дитина матиме змогу досягнути успіхів у спорті. Для реалізації цілі представники фонду працюють не лише з дітьми, але й з їхніми наставниками. Які ж це програми? Назвемо основні:

 

  1. «Так, я можу!» — комплексна підтримка дітей з інвалідністю. Вона спрямована не лише на створення найкращих умов для дітей, а також на зміну ставлення до дітей з інвалідністю у суспільстві, аби й інші люди розуміли, з якими проблемами їм доводиться зустрічатися щодня;
  2. «Спортивний наставник» — дана програма стосується не лише молоді, але й вчителів з фізичної культури та тренерів. Завдяки їй підвищується фізична активність дітей, їх намагаються відірвати від комп'ютерних ігор та запропонувати інші способи проведення вільного часу;
  3. «Нова фізична культура» — популяризація фізичної активності у школах. Ця програма спрямована на дітей у віці від шести до 16 років, котрі навчаються у школах;
  4. «Boost4Best» — комплексна допомога талановитій молоді, що готується професійно займатися спортом у майбутньому та представляти Україну на змаганнях міжнародного рівня.

 

Благодійний фонд Паріматч

 

Фахівці фонду Паріматч роблять все можливе, аби охопити якомога ширшу аудиторію в Україні та інших країнах. Їхніми силами було реалізовано багато різноманітних проєктів для залучення дітей до фізичної активності.

 

Місія благодійної діяльності Parimatch Foundation

 

Допомога молоді в Україні від фонду Паріматч

 

Здоров'я та майбутнє нації залежать від багатьох чинників. На жаль маємо багато негативних тенденцій, котрі призводять до погіршення здоров'я та зневаги до занять спортом. Фонд Паріматч створено для подолання цих проблем у суспільстві та психології людей. Як стверджують засновники фундації, з часом кількість програм буде лише збільшуватися, завдяки чому діти та дорослі матимуть можливості змінити своє ставлення до здорового способу життя. А це основа того, що наступні покоління будуть зростати у здоровому середовищі. Більше інформації шукайте на сайті за посиланням.

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----